Închide meniul

„Du-te, Dică, du-te!” Mihai Rotaru s-a prăbuşit emoţional în direct la TV! Atacuri violente: „Să îi fie ruşine! E ruşinos!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 februarie 2024, 22:39 / Actualizat: 28 februarie 2024, 20:41

Reclamă
„Du-te, Dică, du-te! Mihai Rotaru s-a prăbuşit emoţional în direct la TV! Atacuri violente: „Să îi fie ruşine! E ruşinos!

Mihai Rotaru s-a prăbuşit emoţional în direct la TV! Atacuri violente

Mihai Rotaru, într-o conferinţă de presă / AS.ro

Mihai Rotaru s-a prăbuşit emoţional în direct la TV, din cauza lui Nicolae Dică, după victoria Universităţii Craiova cu FC Voluntari, scor 2-1! Patronul Universităţii Craiova a lansat atacuri violente la adresa arbitrajului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru a pus tunurile şi pe Nicolae Dică, cel care a criticat arbitrajul la finalul partidei. Rotaru i-a pus la zid şi pe cei doi arbitri din Liga 1 despre care spune că o dezavantajează pe Universitatea Craiova.

Mihai Rotaru s-a prăbuşit emoţional în direct la TV, din cauza lui Nicolae Dică şi arbitrajului

„O victorie amară. O să încep să nu mai vorbesc despre fotbal, ci despre arbitraj. Am încercat să avem un discurs decent. Nu ne apucăm să înjurăm în seara asta. Nu am decât un singur mesaj pentru domnul Dică! Du-te, Dică! Du-te! Dacă la faza din minutul 96 ar fi fost cel mai mic contact, VAR-ul nu mai putea să întoarcă. Este acelaşi arbitru, care la UTA când Bancu a pierdut un dinte şi era cu serveţele în gură, nu a dat fault. Lui Cojocaru să îi fie ruşine pentru modul în care a arbitrat. Ce s-a întâmplat nu este normal. Cojocaru a depăşit măsura. Şi Radu Petrescu la fel. Ruşinos. Ruşine, Cojocaru! Ruşine, Radu Petrescu!.„, a spus Mihai Rotaru la digisport.ro.

Nicolae Dică a criticat dur arbitrajul după Universitatea Craiova – FC Voluntari 2-1

Nicolae Dică a criticat dur arbitrajul după Universitatea Craiova – FC Voluntari 2-1. Centralul meciului, Adrian Cojocaru, a arătat punctul cu VAR în prelungirile partidei, dar a întors ulterior decizia.

După ce a urmărit faza pe ecranul de pe teren, Cojocaru a constatat că Popescu nu şi-a atins adversarul la faza centrării de pe partea stângă. Întoarcerea deciziei l-a făcut pe Nicolae Dică să se revolte. El i-a cerut explicaţii şi pe teren arbitrului, după fluierul final.

Reclamă

Am văzut pe VAR, era televizorul lângă mine la ultima fază. Jucătorul mi-a zis imediat că l-a lovit cu antebrațul. Nu am înțeles anumite decizii, de ce a întors penalty-ul. Nu am înțeles nici cartonașul galben, când la Steaua (n.r: FCSB) s-a dat roșu aseară. Că așa au vrut domnii arbitri…

Nu sunt supărat pentru jucători, pentru că au avut atitudine. Sunt supărat pentru că nu am marcat mai mult.

Am practicat un joc bun, am avut acea teamă la începutul jocului de Craiova, n-am înţeles de ce”, a declarat Nicolae Dică pentru digisport.ro după Universitatea Craiova – FC Voluntari 2-1.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 LIVE TEXTCFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii îi umilesc pe constănţeni în „finala” pentru locul 2! 22:02 LIVE VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campioana Portugaliei sărbătoreşte titlul alături de fani, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoGeorge Coman e românul stabilit de 25 de ani în Italia care se ocupă de comunicarea între piloţi şi echipele de Formula 1! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” Vezi toate știrile
Citește și