Închide meniul

„Du-te, Dică, du-te!” Mihai Rotaru s-a prăbuşit emoţional în direct la TV! Atacuri violente: „Să îi fie ruşine! E ruşinos!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 februarie 2024, 22:39 / Actualizat: 28 februarie 2024, 20:41

Reclamă
„Du-te, Dică, du-te! Mihai Rotaru s-a prăbuşit emoţional în direct la TV! Atacuri violente: „Să îi fie ruşine! E ruşinos!

Mihai Rotaru s-a prăbuşit emoţional în direct la TV! Atacuri violente

Mihai Rotaru, într-o conferinţă de presă / AS.ro

Mihai Rotaru s-a prăbuşit emoţional în direct la TV, din cauza lui Nicolae Dică, după victoria Universităţii Craiova cu FC Voluntari, scor 2-1! Patronul Universităţii Craiova a lansat atacuri violente la adresa arbitrajului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru a pus tunurile şi pe Nicolae Dică, cel care a criticat arbitrajul la finalul partidei. Rotaru i-a pus la zid şi pe cei doi arbitri din Liga 1 despre care spune că o dezavantajează pe Universitatea Craiova.

Mihai Rotaru s-a prăbuşit emoţional în direct la TV, din cauza lui Nicolae Dică şi arbitrajului

„O victorie amară. O să încep să nu mai vorbesc despre fotbal, ci despre arbitraj. Am încercat să avem un discurs decent. Nu ne apucăm să înjurăm în seara asta. Nu am decât un singur mesaj pentru domnul Dică! Du-te, Dică! Du-te! Dacă la faza din minutul 96 ar fi fost cel mai mic contact, VAR-ul nu mai putea să întoarcă. Este acelaşi arbitru, care la UTA când Bancu a pierdut un dinte şi era cu serveţele în gură, nu a dat fault. Lui Cojocaru să îi fie ruşine pentru modul în care a arbitrat. Ce s-a întâmplat nu este normal. Cojocaru a depăşit măsura. Şi Radu Petrescu la fel. Ruşinos. Ruşine, Cojocaru! Ruşine, Radu Petrescu!.„, a spus Mihai Rotaru la digisport.ro.

Nicolae Dică a criticat dur arbitrajul după Universitatea Craiova – FC Voluntari 2-1

Nicolae Dică a criticat dur arbitrajul după Universitatea Craiova – FC Voluntari 2-1. Centralul meciului, Adrian Cojocaru, a arătat punctul cu VAR în prelungirile partidei, dar a întors ulterior decizia.

După ce a urmărit faza pe ecranul de pe teren, Cojocaru a constatat că Popescu nu şi-a atins adversarul la faza centrării de pe partea stângă. Întoarcerea deciziei l-a făcut pe Nicolae Dică să se revolte. El i-a cerut explicaţii şi pe teren arbitrului, după fluierul final.

Reclamă

Am văzut pe VAR, era televizorul lângă mine la ultima fază. Jucătorul mi-a zis imediat că l-a lovit cu antebrațul. Nu am înțeles anumite decizii, de ce a întors penalty-ul. Nu am înțeles nici cartonașul galben, când la Steaua (n.r: FCSB) s-a dat roșu aseară. Că așa au vrut domnii arbitri…

Nu sunt supărat pentru jucători, pentru că au avut atitudine. Sunt supărat pentru că nu am marcat mai mult.

Am practicat un joc bun, am avut acea teamă la începutul jocului de Craiova, n-am înţeles de ce”, a declarat Nicolae Dică pentru digisport.ro după Universitatea Craiova – FC Voluntari 2-1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și