Închide meniul

Gigi Becali, acuze către FRF şi Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „E omenie acolo. Sunt prieteni”

Dan Roșu Publicat: 27 februarie 2024, 15:41

Reclamă
Gigi Becali, acuze către FRF şi Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „E omenie acolo. Sunt prieteni

Gigi Becali, acuze către FRF şi Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă - Hepta

Gigi Becali a lansat acuze către FRF şi Edi Iordănescu, cu aproape 3 luni înainte de EURO 2024. Patronul de la FCSB lasă de înţeles că jucătorii naţionalei nu vor fi convocaţi exclusiv pe criterii sportive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali se teme că Ştefan Târnovanu va rămâne în afara lotului. Portarul de la FCSB luptă pentru un loc la EURO cu Maria Aioani.

Gigi Becali, acuze către FRF şi Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024

„Dacă joacă copiii mei bine. Dacă e acolo Coman mă uit, țin cu ei. Dacă e Olaru, dacă joacă unul dintre copiii mei.

Dacă niciunul din copiii mei nu joacă, nu mă interesează. (n.r. despre Târnovanu) Nu cred că va juca la Euro, n-ai văzut că și aseară (n.r. duminică) aia trebuia să o prindă?

Fac ei ce fac și îl bagă pe Aioani, sunt prieteni foarte buni, vin la meciuri. E omenie, e omenie… Parcă văd mai multă prietenie acolo, mai multă omenie e acolo”, a spus Becali, citat de prosport.ro.

Reclamă

Gigi Becali a pronunţat numele celor doi jucători care sunt decisivi pentru FCSB în lupta pentru titlu

Gigi Becali a pronunţat numele celor doi jucători care au un rol uriaş la FCSB şi pot contribui decisiv în lupta pentru câştigarea titlului din Liga 1. Patronul roş-albaştrilor este convins că aceştia îl vor ajuta să pună capăt „secetei” de 9 ani.

Surprinzător, Gigi Becali nu s-a referit la cei mai buni marcatori ai FCSB-ului. Căpitanul Darius Olaru are 14 goluri şi 2 pase decisive, în timp ce Florinel Coman şi-a trecut în cont 12 reuşite şi 8 assist-uri.

Gigi Becali nu se teme că FCSB va trebui să se descurce în următoarele două meciuri fără Olaru, care a fost eliminat împotriva lui FC Botoşani şi va fi suspendat. Latifundiarul din Pipera are alţi favoriţi. Este vorba de Adrian Şut şi Alex Băluţă.

Reclamă 4 / 0/3

„O echipă nu stă în Olaru, mă! Păi îl vând pe Olaru, ce facem? Ştii care sunt cei doi jucători cheie pe care voi nu îi vedeţi, dar eu care sunt stăpân ştiu!? Şut şi Băluţă. Ăştia doi sunt cheie din punctul meu de vedere, ca stăpân. Frumos cuvânt, stăpân! Păi sunt stăpân, eu sunt stăpânul afacerii.

Deci dacă Băluţă sau Şut luau cartonaş roşu, îmi era teamă. Olaru, nu-i problemă, Coman, nu-i problemă. Cu Băluţă şi Şut e problemă!„, a declarat Gigi Becali la Palat.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Cehia – România 29-20! „Tricolorii” au ratat calificarea la Campionatul Mondial de handbal din 2025 19:01 FotoFiica lui Elias Charalambous, răvăşitoare la petrecerea de titlu a FCSB-ului. Andriana e fotomodel şi a întors toate privirile! 19:00 LIVE VIDEODanemarca – Canada e în AntenaPLAY. Slovacia – Kazahstan s-a terminat 6-2. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 18:19 Novak Djokovic, eliminat în turul 3 de la Roma! Sârbul încă se resimte după ce a fost lovit la cap: „E îngrijorător” 18:09 Al-Hilal a devenit campioană în Arabia Saudită! Un nou sezon ratat pentru Cristiano Ronaldo 18:00 VIDEONorwich – Leeds 0-0 şi West Brom – Southampton 0-0, în AntenaPLAY! Remize în turul barajului de promovare în Premier League 17:50 Toate calculele pentru lupta la titlu din Grecia! Cum poate deveni PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu, campioană 17:40 Gigi Becali, patru transferuri de Champions League la FCSB. Anunţ euforic: „Fac două echipe!”. Avertisment pentru Dan Şucu 17:03 VIDEO„Mbappe, Mbappe!” Imagini colosale cu Florentino Perez şi primarul Madridului: „Copiii spun mereu adevărul” 16:26 Decizie controversată luată de Mircea Rednic înainte de Dinamo – UTA! Primele explicaţii după ajutorul nesperat primit de „câini” Vezi toate știrile
Citește și