Închide meniul

Gigi Becali a pronunţat numele celor doi jucători care sunt decisivi pentru FCSB în lupta pentru titlu: „Eu sunt stăpân şi ştiu!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 februarie 2024, 11:42

Reclamă
Gigi Becali a pronunţat numele celor doi jucători care sunt decisivi pentru FCSB în lupta pentru titlu: „Eu sunt stăpân şi ştiu!

Gigi Becali a pronunţat numele celor doi jucători care sunt decisivi pentru FCSB în lupta pentru titlu

Gigi Becali, explicaţii în faţa jurnaliştilor / AS.ro

Gigi Becali a pronunţat numele celor doi jucători care au un rol uriaş la FCSB şi pot contribui decisiv în lupta pentru câştigarea titlului din Liga 1. Patronul roş-albaştrilor este convins că aceştia îl vor ajuta să pună capăt „secetei” de 9 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Surprinzător, Gigi Becali nu s-a referit la cei mai buni marcatori ai FCSB-ului. Căpitanul Darius Olaru are 14 goluri şi 2 pase decisive, în timp ce Florinel Coman şi-a trecut în cont 12 reuşite şi 8 assist-uri.

Gigi Becali a pronunţat numele celor doi jucători care sunt decisivi pentru FCSB în lupta pentru titlu

Gigi Becali nu se teme că FCSB va trebui să se descurce în următoarele două meciuri fără Olaru, care a fost eliminat împotriva lui FC Botoşani şi va fi suspendat. Latifundiarul din Pipera are alţi favoriţi. Este vorba de Adrian Şut şi Alex Băluţă.

O echipă nu stă în Olaru, mă! Păi îl vând pe Olaru, ce facem? Ştii care sunt cei doi jucători cheie pe care voi nu îi vedeţi, dar eu care sunt stăpân ştiu!? Şut şi Băluţă. Ăştia doi sunt cheie din punctul meu de vedere, ca stăpân. Frumos cuvânt, stăpân! Păi sunt stăpân, eu sunt stăpânul afacerii.

Deci dacă Băluţă sau Şut luau cartonaş roşu, îmi era teamă. Olaru, nu-i problemă, Coman, nu-i problemă. Cu Băluţă şi Şut e problemă!„, a declarat Gigi Becali la Palat.

Reclamă

FCSB are nouă meciuri la rând fără eşec în Liga 1. Este lider detaşat cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat. Echipa antrenată de Elias Charalambous are 10 puncte avans faţă de CFR Cluj şi Rapid.

Cum arată clasamentul Ligii 1 şi programul ultimelor 3 etape din sezonul regular

Lupta pentru ultimul loc din play-off-ul Ligii 1 se anunţă a fi una extrem de dură. De la Hermannstadt, care se află pe locul 6, până la Sepsi, ocupanta locului 10, sunt doar 3 puncte. Totul se va juca în ultimele 3 etape din sezonul regular. Cu victoria obţinută în faţa Rapidului, Poli Iaşi s-a distanţat la 8 puncte de Dinamo, care se află pe primul loc retrogradabil direct.

1. FCSB – 58 de puncte
2. Rapid – 48 de puncte
3. CFR Cluj – 48 de puncte
4. Universitatea Craiova – 42 de puncte
5. Farul – 41 de puncte
6. Hermannastatd – 37 de puncte
7. UTA – 37 de puncte
8. Petrolul – 35 de puncte
9. Universitatea Cluj – 35 de puncte
10. Sepsi – 34 de puncte
11. Oţelul – 32 de puncte
12. FC U Craiova – 30 de puncte
13. Poli Iaşi – 30 de puncte
14. FC Voluntari – 27 de puncte
15. Dinamo – 22 de puncte
16. FC Botoşani – 20 de puncte

Reclamă 4 / 0/3

Programul ultimelor 3 etape din sezonul regular

Ultimele 3 etape din sezonul regular al Ligii 1 se anunţă de foc. Se pot modifica lucrurile atât la lupta la titlu, la lupta pentru ultimul loc din playoff, dar şi în cea pentru evitarea retrogradarii. Cele mai tari meciuri ale finalului de sezon sunt Universitatea Craiova – Rapid, Farul – CFR Cluj şi, în ultima etapă a sezonului regular va fi derby-ul din Giuleşti dintre Rapid şi FCSB.

Etapa a 28-a

FC U Craiova – Poli Iaşi
Dinamo – Hermannstadt
Oţelul Galaţi – CFR Cluj
Universitatea Cluj – Farul
Rapid – UTA
FC Botoşani – Sepsi
Petrolul Ploieşti – Universitatea Craiova
FC Voluntari – FCSB

Etapa a 29-a

Poli Iaşi – Dinamo
UTA – FC U Craiova
Hermannstadt – Oţelul Galaţi
Farul – CFR Cluj
Universitatea Cluj – FC Botoşani
FCSB – Petrolul
Sepsi – FC Voluntari
Universitatea Craiova – Rapid

Etapa a 30-a

CFR Cluj – Hermannstadt
Oţelul – Poli Iaşi
Dinamo – UTA
FC U Craiova – Universitatea Craiova
Rapid – FCSB
Petrolul – Sepsi
FC Voluntari – Universitatea Cluj
FC Botoşani – Farul

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și