Închide meniul

Gigi Becali, acuze către FRF şi Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „E omenie acolo. Sunt prieteni”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 februarie 2024, 15:41

Gigi Becali, acuze către FRF şi Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „E omenie acolo. Sunt prieteni

Gigi Becali, acuze către FRF şi Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă - Hepta

Gigi Becali a lansat acuze către FRF şi Edi Iordănescu, cu aproape 3 luni înainte de EURO 2024. Patronul de la FCSB lasă de înţeles că jucătorii naţionalei nu vor fi convocaţi exclusiv pe criterii sportive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali se teme că Ştefan Târnovanu va rămâne în afara lotului. Portarul de la FCSB luptă pentru un loc la EURO cu Maria Aioani.

Gigi Becali, acuze către FRF şi Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024

„Dacă joacă copiii mei bine. Dacă e acolo Coman mă uit, țin cu ei. Dacă e Olaru, dacă joacă unul dintre copiii mei.

Dacă niciunul din copiii mei nu joacă, nu mă interesează. (n.r. despre Târnovanu) Nu cred că va juca la Euro, n-ai văzut că și aseară (n.r. duminică) aia trebuia să o prindă?

Fac ei ce fac și îl bagă pe Aioani, sunt prieteni foarte buni, vin la meciuri. E omenie, e omenie… Parcă văd mai multă prietenie acolo, mai multă omenie e acolo”, a spus Becali, citat de prosport.ro.

Reclamă

Gigi Becali a pronunţat numele celor doi jucători care sunt decisivi pentru FCSB în lupta pentru titlu

Gigi Becali a pronunţat numele celor doi jucători care au un rol uriaş la FCSB şi pot contribui decisiv în lupta pentru câştigarea titlului din Liga 1. Patronul roş-albaştrilor este convins că aceştia îl vor ajuta să pună capăt „secetei” de 9 ani.

Surprinzător, Gigi Becali nu s-a referit la cei mai buni marcatori ai FCSB-ului. Căpitanul Darius Olaru are 14 goluri şi 2 pase decisive, în timp ce Florinel Coman şi-a trecut în cont 12 reuşite şi 8 assist-uri.

Gigi Becali nu se teme că FCSB va trebui să se descurce în următoarele două meciuri fără Olaru, care a fost eliminat împotriva lui FC Botoşani şi va fi suspendat. Latifundiarul din Pipera are alţi favoriţi. Este vorba de Adrian Şut şi Alex Băluţă.

Reclamă 4 / 0/3

„O echipă nu stă în Olaru, mă! Păi îl vând pe Olaru, ce facem? Ştii care sunt cei doi jucători cheie pe care voi nu îi vedeţi, dar eu care sunt stăpân ştiu!? Şut şi Băluţă. Ăştia doi sunt cheie din punctul meu de vedere, ca stăpân. Frumos cuvânt, stăpân! Păi sunt stăpân, eu sunt stăpânul afacerii.

Deci dacă Băluţă sau Şut luau cartonaş roşu, îmi era teamă. Olaru, nu-i problemă, Coman, nu-i problemă. Cu Băluţă şi Şut e problemă!„, a declarat Gigi Becali la Palat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și