Închide meniul

U Cluj – Farul Constanţa 1-0. Echipa lui Gică Hagi, un nou pas greşit. „Şepcile roşii” au urcat pe loc de play-off

Alex Masgras Publicat: 28 februarie 2024, 20:26

Reclamă
U Cluj – Farul Constanţa 1-0. Echipa lui Gică Hagi, un nou pas greşit. „Şepcile roşii au urcat pe loc de play-off

U Cluj - Farul Constanţa 1-0

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

U Cluj – Farul Constanţa s-a terminat 1-0. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău a învins campioana sezonului trecut din Liga 1, graţie golului marcat de Dan Nistor în minutul 33, după o gafă uriaşă în apărarea formaţiei de la malul mării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă Farul a ratat ocazia de a o depăşi pe Universitatea Craiova şi de a urca pe locul 4, U Cluj a urcat pe loc de play-off. „Şepcile roşii” sunt pe locul 6, cu 38 de puncte.

U Cluj – Farul Constanţa 1-0 LIVE SCORE

Update 20:25: Fluier final! U Cluj – Farul Constanţa 1-0! Un nou pas greşit pentru echipa lui Gheorghe Hagi, în timp ce „şepcile roşii” au urcat, pentru moment, pe loc de play-off.

Min. 90+5: U Cluj – Farul 1-0! Cartonaş roşu pentru echipa lui Gică Hagi. Ganea a văzut al doilea cartonaş galben.

Min. 33: U Cluj – Farul 1-0! „Şepcile roşii” au deschis scorul, după o eroare uriaşă în apărarea constănţenilor. Daniel Popa a profitat şi i-a pasat lui Nistor, care a marcat în minutul 33.

Reclamă

Min. 1: A început meciul!

U Cluj are însă o singură victorie în 2024, cu FC Hermannstadt, în primul meci de la reluarea camionatului. De atunci, „şepcile roşii” au pierdut meciurile cu Poli Iaşi şi UTA Arad, după care a remizat cu Universitatea Craiova, FCSB şi Sepsi Sf. Gheoerghe şi are mare nevoie de cele trei puncte.

De partea cealaltă, Farul Constanţa a jucat pe teren propriu cu Oţelul Galaţi, iar partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Cu acelaşi scor s-a încheiat şi meciul din tur dintre Farul şi U Cluj, de la Ovidiu, din luna octombrie.

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start în U Cluj – Farul Constanţa

U Cluj: Gorcea – Chipciu (cpt.), Masoero, B. Mitrea, Roger – Silaghi, G. Simion, Bic, Roguljic – Nistor, D. Popa
Rezerve: Iliev – Oancea, Pițian, Chinteș, Grobry, FOssati, Al. Rus, Pănoiu, V. Gheorghe, F. Ilie, Anselmo, I. Chirilă
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Farul Constanţa: Buzbuchi – Boli, Larie (cpt.), M. Popescu, Kiki – Vînă, Queiros, Grameni – Cr. Ganea, Munteanu, Budescu
Rezerve: Șt. Mușat – Sîrbu, Dussaut, Nedelcu, Banu, R. Deaconu, I. Cojocaru, Al. Stoian, Doicaru, Rivaldinho
Absent: T. Băluță (accidentat)
Antrenor: Gheorghe Hagi

„Mă pun la antrenament!” Gică Hagi, atac fără precedent la proprii jucători

După meci, Gică Hagi a spus că jucătorii săi „au uitat fotbalul” și că prestația lor a fost slabă. „Regele” a menționat faptul că ar fi fost dat afară de la Farul, dacă nu era patronul clubului.

„Prima cauză este că nu mai facem mai mult de cinci pase. Au uitat fotbalul. Din noiembrie, am cam uitat să jucăm acasă, cu excepția meciului cu Rapid. Acum jucăm din una-două pase, a treia nu mai vine. Pentru că trebuie să te miști, fotbalul nu se joacă static.

Și mai este o întrebare! Să intri o jumătate de oră și nu mai ai benzină, după o lună de meciuri? Eu pregătesc meciul câteva zile, iar ei oricum fac ce vor. Poate s-au plictisit de mine. Unii, pentru că la alții chiar vor.

Sunt dezamăgit. Le-am zis-o și lor. Dacă nu eram patron, mă dădeau afară. Dacă mă enervează, mă pun și eu la antrenament. Cu toată modestia, cred că, față de ei, cu mai multe realizări”, a spus Gică Hagi la conferința de presă de la finalul meciului.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat Vezi toate știrile
Citește și