Închide meniul

U Cluj – Farul Constanţa 1-0. Echipa lui Gică Hagi, un nou pas greşit. „Şepcile roşii” au urcat pe loc de play-off

Alex Masgras Publicat: 28 februarie 2024, 20:26

Reclamă
U Cluj – Farul Constanţa 1-0. Echipa lui Gică Hagi, un nou pas greşit. „Şepcile roşii au urcat pe loc de play-off

U Cluj - Farul Constanţa 1-0

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

U Cluj – Farul Constanţa s-a terminat 1-0. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău a învins campioana sezonului trecut din Liga 1, graţie golului marcat de Dan Nistor în minutul 33, după o gafă uriaşă în apărarea formaţiei de la malul mării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă Farul a ratat ocazia de a o depăşi pe Universitatea Craiova şi de a urca pe locul 4, U Cluj a urcat pe loc de play-off. „Şepcile roşii” sunt pe locul 6, cu 38 de puncte.

U Cluj – Farul Constanţa 1-0 LIVE SCORE

Update 20:25: Fluier final! U Cluj – Farul Constanţa 1-0! Un nou pas greşit pentru echipa lui Gheorghe Hagi, în timp ce „şepcile roşii” au urcat, pentru moment, pe loc de play-off.

Min. 90+5: U Cluj – Farul 1-0! Cartonaş roşu pentru echipa lui Gică Hagi. Ganea a văzut al doilea cartonaş galben.

Min. 33: U Cluj – Farul 1-0! „Şepcile roşii” au deschis scorul, după o eroare uriaşă în apărarea constănţenilor. Daniel Popa a profitat şi i-a pasat lui Nistor, care a marcat în minutul 33.

Reclamă

Min. 1: A început meciul!

U Cluj are însă o singură victorie în 2024, cu FC Hermannstadt, în primul meci de la reluarea camionatului. De atunci, „şepcile roşii” au pierdut meciurile cu Poli Iaşi şi UTA Arad, după care a remizat cu Universitatea Craiova, FCSB şi Sepsi Sf. Gheoerghe şi are mare nevoie de cele trei puncte.

De partea cealaltă, Farul Constanţa a jucat pe teren propriu cu Oţelul Galaţi, iar partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Cu acelaşi scor s-a încheiat şi meciul din tur dintre Farul şi U Cluj, de la Ovidiu, din luna octombrie.

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start în U Cluj – Farul Constanţa

U Cluj: Gorcea – Chipciu (cpt.), Masoero, B. Mitrea, Roger – Silaghi, G. Simion, Bic, Roguljic – Nistor, D. Popa
Rezerve: Iliev – Oancea, Pițian, Chinteș, Grobry, FOssati, Al. Rus, Pănoiu, V. Gheorghe, F. Ilie, Anselmo, I. Chirilă
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Farul Constanţa: Buzbuchi – Boli, Larie (cpt.), M. Popescu, Kiki – Vînă, Queiros, Grameni – Cr. Ganea, Munteanu, Budescu
Rezerve: Șt. Mușat – Sîrbu, Dussaut, Nedelcu, Banu, R. Deaconu, I. Cojocaru, Al. Stoian, Doicaru, Rivaldinho
Absent: T. Băluță (accidentat)
Antrenor: Gheorghe Hagi

„Mă pun la antrenament!” Gică Hagi, atac fără precedent la proprii jucători

După meci, Gică Hagi a spus că jucătorii săi „au uitat fotbalul” și că prestația lor a fost slabă. „Regele” a menționat faptul că ar fi fost dat afară de la Farul, dacă nu era patronul clubului.

„Prima cauză este că nu mai facem mai mult de cinci pase. Au uitat fotbalul. Din noiembrie, am cam uitat să jucăm acasă, cu excepția meciului cu Rapid. Acum jucăm din una-două pase, a treia nu mai vine. Pentru că trebuie să te miști, fotbalul nu se joacă static.

Și mai este o întrebare! Să intri o jumătate de oră și nu mai ai benzină, după o lună de meciuri? Eu pregătesc meciul câteva zile, iar ei oricum fac ce vor. Poate s-au plictisit de mine. Unii, pentru că la alții chiar vor.

Sunt dezamăgit. Le-am zis-o și lor. Dacă nu eram patron, mă dădeau afară. Dacă mă enervează, mă pun și eu la antrenament. Cu toată modestia, cred că, față de ei, cu mai multe realizări”, a spus Gică Hagi la conferința de presă de la finalul meciului.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și