Închide meniul

„Dacă nu eram patron, mă dădeau afară!” Gică Hagi, atac fără precedent la proprii jucători. Ameninţare la conferinţa de presă

Alex Ioniță Publicat: 24 februarie 2024, 21:55

Reclamă
„Dacă nu eram patron, mă dădeau afară! Gică Hagi, atac fără precedent la proprii jucători. Ameninţare la conferinţa de presă

Gică Hagi, atac fără precedent la proprii jucători

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

Gică Hagi a lansat un atac fără precedent la proprii jucători, la conferința de presă, după Farul – Oțelul 1-1. Antrenorul campioanei și-a făcut praf jucătorii, după meciul cu moldovenii lui Dorinel Munteanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana României s-a încurcat în lupta pentru locurile de play-off, iar prestația jucătorilor a stârnit furia „Regelui”.

„Mă pun la antrenament!” Gică Hagi, atac fără precedent la proprii jucători

După meci, Gică Hagi a spus că jucătorii săi „au uitat fotbalul” și că prestația lor a fost slabă. „Regele” a menționat faptul că ar fi fost dat afară de la Farul, dacă nu era patronul clubului.

Totodată, acesta a spus că, dacă ar intra la antrenamente alături de jucători, ar avea realizări mai mari decât aceștia.

„Prima cauză este că nu mai facem mai mult de cinci pase. Au uitat fotbalul. Din noiembrie, am cam uitat să jucăm acasă, cu excepția meciului cu Rapid. Acum jucăm din una-două pase, a treia nu mai vine. Pentru că trebuie să te miști, fotbalul nu se joacă static.

Reclamă

Și mai este o întrebare! Să intri o jumătate de oră și nu mai ai benzină, după o lună de meciuri? Eu pregătesc meciul câteva zile, iar ei oricum fac ce vor. Poate s-au plictisit de mine. Unii, pentru că la alții chiar vor.

Sunt dezamăgit. Le-am zis-o și lor. Dacă nu eram patron, mă dădeau afară. Dacă mă enervează, mă pun și eu la antrenament. Cu toată modestia, cred că, față de ei, cu mai multe realizări”, a spus Gică Hagi la conferința de presă de la finalul meciului.

Constantin Budescu, dat pe spate de golul senzațional marcat de Maciel în Farul – Oțelul 1-1

Jucătorul campioanei a vorbit despre partida cu Oțelul și a spus că duelul cu elevii lui Dorinel Munteanu a fost dificil. Constantin Budescu a vorbit despre reușita sa, din penalty, dar și despre golul superb marcat de Maciel.

Reclamă 4 / 0/3

„Budi” a spus că, în opinia sa, Frederic merită felicitat și că execuția acestuia a fost foarte frumoasă. Totodată, mijlocașul a identificat și anumite probleme pe care le are Farul.

„Un meci destul de greu, un meci disputat. Am reuşit să marcăm din acel penalty, a doua repriză am început bine şi am încercat să marcăm al doilea gol. Din păcate cei de la Oţelul au marcat, după care s-a schimbat un pic jocul. Am avut şi noi un pic de teamă poate, emoţii, după ce ne-au egalat. Cam asta a fost soarta partidei.

Tu erai desemnat să baţi penalty-ul?) Nu, eu sau Larie trebuie să batem. Mi-a zis să bat eu şi am bătut.

Execuţia lui Maciel a fost foarte frumoasă, trebuie felicitat pentru asta. Chiar dacă eram foarte departe, am văzut, eram pe bancă… pentru noi n-a fost bună, dar asta este. Sperăm să obţinem cele 3 puncte în următorul meci.

Nu ştiu că neapărat primim goluri (n.r. dacă asta e problema Farului), nici jocul nu este cel pe care ni-l dorim, cel de anul trecut, probabil este şi această presiune a play-off-ului. Acesta este obiectivul nostru şi sperăm să îl îndeplinim.

(Reporter: Se simte în vestiar presiunea asta? Te îngrijorează jocurile de acasă?) Nu ştiu dacă din pricina play-off-ului, pentru că şi anul trecut am condus foarte multe meciuri de acasă şi am făcut foarte multe egaluri. Aşa a fost să fie, trebuie să fim mai atenţi”, a spus Constantin Budescu, la orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și