Închide meniul

Robert Bădescu, extrem de sincer după ce a marcat la debutul în tricoul lui Rapid: „Eu nu trebuia să fiu acolo”

Alex Masgras Publicat: 29 februarie 2024, 0:02

Reclamă
Robert Bădescu, extrem de sincer după ce a marcat la debutul în tricoul lui Rapid: „Eu nu trebuia să fiu acolo

Robert Bădescu, extrem de sincer după ce a marcat la debutul în tricoul lui Rapid

Robert Bădescu, în dreapta, alături de colegii de la Rapid / Hepta

Robert Bădescu a fost extrem de sincer după ce a marcat la debutul în tricoul lui Rapid. Tânărul de 18 ani a fost titular în meciul de pe teren propriu cu UTA, câştigat de giuleşteni cu 4-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bădescu a marcat golul de 2-0, în minutul 13, atunci când a şutat din interiorul careului, la capătul unui corner.

Robert Bădescu, extrem de sincer după ce a marcat la debutul în tricoul lui Rapid

Tânărul de 18 ani a dezvăluit că a făcut schimb cu Djokovic înaintea loviturii de la colţ şi că nu trebuia să se afle acolo. În plus, el a dezvăluit cum l-au încurajat colegii înaintea debutului:

„A fost un meci greu. Este cum am visat dar nu mi-am imaginat niciodată. La corner, Djokovic mi-a zis să schimbăm, eu nu trebuia să fiu acolo. Ieri, după antrenament am aflat că trebuie să fiu titular. Nu am avut probleme cu somnul. Eu sunt fericit că am câştigat, trebuie să luăm fiecare meci în parte, să vedem cât este distanţa faţă de FCSB.

Nu vreau să mă gândesc la asta, de câte ori apelează Mister la mine vreau să-mi ajut echipa şi să câştigăm. Am vorbit cu majoritatea, mi-au spus să fiu încrezător, primele pase să le joc mereu aproape să prind încredere”, a declarat Bădescu, conform digisport.ro.

Reclamă

Albion Rrahmani, anunţ războinic după „dubla” din Rapid – UTA

Albion Rrahmani a făcut un anunţ războinic, după „dubla” din partida dintre Rapid şi UTA. Atacantul kosovar a transmis că îşi doreşte să marcheze 20 de goluri şi să devină campion alături de giuleşteni.

După meci, Rrahmani a transmis că obiectivul său este să marcheze cât mai multe goluri, pentru a se bucura de medalia de campion, alături de Rapid. Atacantul kosovar a avut doar cuvinte de laudă şi la adresa lui Robert Bădescu, cel care a marcat la debut pentru Rapid.

„Am marcat 11 goluri, dar vreau să marchez 20! Vreau să câştige echipa titlu şi după vom vedea, dacă voi înscrie 20 de goluri sau mai multe. După 2-0, am intrat în zona confort, dar am luptat până la final, după golul de 3-1 ei s-au destrămat, şi am marcat şi pentru 4-1.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt numărul 12 din echipă suporterii, sunt foarte fericit pentru ei şi pentru echipă. (N.r. despre Bădescu) Am râs şi am vorbit cu el toată ziua, viitorul lui e strălucit”, a declarat Albion Rrahmani, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:51 VIDEOSlovacia – Kazahstan a fost LIVE în AntenaPLAY. Danemarca – Canada, de la 17:20. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 15:50 Gicu Grozav, aproape de un transfer uluitor la Universitatea Craiova! Șoc uriaș pentru Petrolul. Anunțul momentului 15:48 VIDEOCarlo Ancelotti a făcut show la parada lui Real Madrid! L-a invitat la dans pe Camavinga în fața a zeci de mii de fani 15:26 „Numere de top!” Ce notă i-au oferit italienii lui Dennis Man după sezonul de vis de la Parma! 14:48 Florin Manea a dat cărțile pe față, după ce englezii au anunțat plecarea lui Radu Drăgușin de la Tottenham: „Interes există!” 14:40 FC Porto – Boavista (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Benfica joacă de la 20:00. Programul zilei din Liga Portugal 14:24 Gestul uriaș făcut de Gigi Becali, pentru un fost jucător al lui Dinamo: „Atât timp cât voi trăi, va avea respectul meu!” 14:18 Ilie Dumitrescu știe ce transferuri trebuie să facă Gigi Becali la FCSB! Cum poate avea șanse în preliminariile Ligii Campionilor 14:00 West Brom – Southampton, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY (16:15)! Norwich, egal cu Leeds la barajul de promovare în Premier League 13:52 Irina Begu, victorie uriașă în fața lui Elise Mertens la turneul de la Roma! S-a calificat în optimi după un succes în 2 seturi Vezi toate știrile
Citește și