Închide meniul

Mircea Rednic, verdict despre lupta la titlu! Comparație între Rapid și FCSB: „Gigi mai filosofează!”

Viviana Moraru Publicat: 29 februarie 2024, 9:31

Reclamă
Mircea Rednic, verdict despre lupta la titlu! Comparație între Rapid și FCSB: Gigi mai filosofează!”

Mircea Rednic, verdict despre lupta la titlu, după înfrângerile cu Rapid și FCSB

Mircea Rednic / Profimedia

Mircea Rednic a oferit un verdict în lupta la titlu, după ce UTA a pierdut atât cu FCSB, cât și cu Rapid. Antrenorul arădenilor a declarat că roș-albaștrii pot pierde titlul doar din cauza lor, în ciuda investițiilor masive pe care le-au făcut și giuleștenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a învins-o categoric pe UTA, scor 4-1, în ultima etapă de Liga 1. Giuleștenii s-au apropiat la șapte puncte de liderul FCSB.

Mircea Rednic, verdict despre lupta la titlu, după înfrângerile cu Rapid și FCSB

Mircea Rednic a tras concluziile și a declarat că FCSB este favorită la titlu. Antrenorul celor de la UTA a transmis că Rapid are multe individualități în echipă, însă roș-albaștrii formează o echipă mai compactă.

Însă, Rednic a transmis că lucrurile se pot schimba în play-off, în cazul unei decizii eronate a lui Gigi Becali, după înjumătățirea punctelor. Antrenorul de la UTA a declarat totuși că doar pe „mâna lor” pot pierde roș-albaștrii titlul.

În momentul de față, ca echipă, Steaua este mult mai completă. Aici, la Rapid, au individualități. Dar dacă ai un adversar care reușește să concretizeze ocaziile avute îți e greu. Dacă egalam, era chiar groasă pentru ei.

Reclamă

Rapid, de titlu? E greu să vorbesc. Nu e încă momentul. Văd că lumea s-a supărat pe Pancone care a spus la fel. Trebuie să fim realiști. Încă nu au o echipă, dar mai mult ca sigur, cu investițiile făcute și condițiile create, se vor gândi la titlu. Au șanse mari, poate chiar anul ăsta, având în vedere că vine înjumătățirea, Gigi mai filosofează, mai schimbă… Cine știe?

Doar din cauza lor pot pierde campionatul (n.r. – cei de la FCSB). Cu Steaua am pierdut 0-4, dar acolo a fost diferit”, a declarat Mircea Rednic, la conferința de presă.

Mircea Rednic, categoric după Rapid – UTA! Faza care l-a enervat

Mircea Rednic a fost categoric după Rapid – UTA. Antrenorul arădenilor a vorbit despre înfrângerea la scor a echipei sale în meciul din Giuleşti, acolo unde gazdele s-au impus cu 4-1.

Reclamă 4 / 0/3

Arbitrul Cătălin Popa l-a supărat şi el pe Mircea Rednic. Antrenorul celor de la UTA l-a acuzat că a încurcat faza premergătoare golului 4 şi nu a acordat lovitură liberă indirectă.

La golul patru, cascadorii râsului! Tu, arbitru, ce faci? Trebuie să te poziționezi, nu să stai în mijlocul terenului. Așa, la 4-1, dă urât. Îmi pare că scorul e prea drastic.

Le-am zis la pauză să aibă încredere, că știu ce înseamnă să conduci cu 2-0 și să intri cu 2-1 la pauză. Eu spun că puteam și să câștigăm. Și reacția publicului a fost negativă, pentru că ei nu aveau soluții, i-am blocat foarte bine. Au fost greșeli mari, decisive. La trei goluri au fost greșeli pe care nu ar trebui să le facă”, a declarat Mircea Rednic, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:49 LIVE VIDEOSuedia – SUA (21:20) în AntenaPLAY! Elveţia – Norvegia și Slovacia – Germania se joacă ACUM la Campionatul Mondial de hochei 18:47 Barcelona încearcă să transfere o vedetă de la FC Porto! Xavi a pus ochii pe brazilianul care face spectacol în Liga Portugal 18:27 LIVE VIDEOPFL Mena 1 2024 e ACUM, live în AntenaPLAY. Spectacol total la Riyadh 18:08 „Ce trebuia să-mi facă, să mă omoare?” Romario Benzar a izbucnit când a aflat că i-a fost redusă suspendarea lui Hakim Abdallah 17:57 „Nu se întoarce cum a plecat!” Raul Rusescu, semnal de alarmă despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB 17:44 Doncaster – Crewe LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Duel pentru finala play-off-ului de promovare în League One 17:33 „A tot purtat negocieri” Anunț „bombă” al scoțienilor despre marea lovitură pe care Dan Șucu o încearcă la Rapid 17:25 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 10 mai 2024 16:48 „Vei rămâne la FCSB?” Elias Charalambous, anunțul momentului despre viitorul său! A dat cărțile pe față la conferința de presă 16:33 Raul Rusescu spulberă planul lui Gigi Becali! Verdict ferm despre viitorul lui Florinel Coman: „Se face!” Vezi toate știrile
Citește și