Închide meniul

Mircea Rednic, verdict despre lupta la titlu! Comparație între Rapid și FCSB: „Gigi mai filosofează!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 februarie 2024, 9:31

Mircea Rednic, verdict despre lupta la titlu! Comparație între Rapid și FCSB: Gigi mai filosofează!”

Mircea Rednic, verdict despre lupta la titlu, după înfrângerile cu Rapid și FCSB

Mircea Rednic / Profimedia

Mircea Rednic a oferit un verdict în lupta la titlu, după ce UTA a pierdut atât cu FCSB, cât și cu Rapid. Antrenorul arădenilor a declarat că roș-albaștrii pot pierde titlul doar din cauza lor, în ciuda investițiilor masive pe care le-au făcut și giuleștenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a învins-o categoric pe UTA, scor 4-1, în ultima etapă de Liga 1. Giuleștenii s-au apropiat la șapte puncte de liderul FCSB.

Mircea Rednic, verdict despre lupta la titlu, după înfrângerile cu Rapid și FCSB

Mircea Rednic a tras concluziile și a declarat că FCSB este favorită la titlu. Antrenorul celor de la UTA a transmis că Rapid are multe individualități în echipă, însă roș-albaștrii formează o echipă mai compactă.

Însă, Rednic a transmis că lucrurile se pot schimba în play-off, în cazul unei decizii eronate a lui Gigi Becali, după înjumătățirea punctelor. Antrenorul de la UTA a declarat totuși că doar pe „mâna lor” pot pierde roș-albaștrii titlul.

În momentul de față, ca echipă, Steaua este mult mai completă. Aici, la Rapid, au individualități. Dar dacă ai un adversar care reușește să concretizeze ocaziile avute îți e greu. Dacă egalam, era chiar groasă pentru ei.

Reclamă

Rapid, de titlu? E greu să vorbesc. Nu e încă momentul. Văd că lumea s-a supărat pe Pancone care a spus la fel. Trebuie să fim realiști. Încă nu au o echipă, dar mai mult ca sigur, cu investițiile făcute și condițiile create, se vor gândi la titlu. Au șanse mari, poate chiar anul ăsta, având în vedere că vine înjumătățirea, Gigi mai filosofează, mai schimbă… Cine știe?

Doar din cauza lor pot pierde campionatul (n.r. – cei de la FCSB). Cu Steaua am pierdut 0-4, dar acolo a fost diferit”, a declarat Mircea Rednic, la conferința de presă.

Mircea Rednic, categoric după Rapid – UTA! Faza care l-a enervat

Mircea Rednic a fost categoric după Rapid – UTA. Antrenorul arădenilor a vorbit despre înfrângerea la scor a echipei sale în meciul din Giuleşti, acolo unde gazdele s-au impus cu 4-1.

Reclamă 4 / 0/3

Arbitrul Cătălin Popa l-a supărat şi el pe Mircea Rednic. Antrenorul celor de la UTA l-a acuzat că a încurcat faza premergătoare golului 4 şi nu a acordat lovitură liberă indirectă.

La golul patru, cascadorii râsului! Tu, arbitru, ce faci? Trebuie să te poziționezi, nu să stai în mijlocul terenului. Așa, la 4-1, dă urât. Îmi pare că scorul e prea drastic.

Le-am zis la pauză să aibă încredere, că știu ce înseamnă să conduci cu 2-0 și să intri cu 2-1 la pauză. Eu spun că puteam și să câștigăm. Și reacția publicului a fost negativă, pentru că ei nu aveau soluții, i-am blocat foarte bine. Au fost greșeli mari, decisive. La trei goluri au fost greșeli pe care nu ar trebui să le facă”, a declarat Mircea Rednic, la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și