Închide meniul

„E de cascadorii râsului” Mircea Rednic, categoric după Rapid – UTA: „După ce că încurci jocul…”. Ce i-a reproşat arbitrului

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 28 februarie 2024, 23:46

„E de cascadorii râsului Mircea Rednic, categoric după Rapid – UTA: „După ce că încurci jocul…. Ce i-a reproşat arbitrului

Mircea Rednic, categoric după Rapid - UTA

Mircea Rednic, în timpul meciului Rapid - UTA / Hepta

Mircea Rednic a fost categoric după Rapid – UTA. Antrenorul arădenilor a vorbit despre înfrângerea la scor a echipei sale în meciul din Giuleşti, acolo unde gazdele s-au impus cu 4-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Puriul” a dat vina pe greşelile individuale ale jucătorilor săi, care au făcut diferenţa în meciul cu Rapid. Cu toate acestea, antrenorul celor de la UTA este de părere că scorul nu reflectă realitatea din teren.

Mircea Rednic, categoric după Rapid – UTA

Arbitrul Cătălin Popa l-a supărat şi el pe Mircea Rednic. Antrenorul celor de la UTA l-a acuzat că a încurcat faza premergătoare golului 4 şi nu a acordat lovitură liberă indirectă.

„Am pornit de la 1-0, după, o fază fixă, 2-0. Apoi am revenit în joc, a venit golul nostru, ne-a dat mai mult curaj. Am început repriza a doua foarte bine, i-am dominat, am avut ocazii. În loc să vină golul de 2-2, am luat noi gol. Le-am făcut cadouri, astăzi a fost ziua cadourilor.

Am avut 25 de minute bune, am avut ocazii clare. Mingea a trecut milimetric, nu am avut nici șansă. Păcat, mai ales că e scorul ăsta, 4-1, se gândește lumea că ce ne-a dominat Rapidul. Realitatea nu e asta.

Reclamă

La golul patru, cascadorii râsului! Tu, arbitru, ce faci? Trebuie să te poziționezi, nu să stai în mijlocul terenului. Așa, la 4-1, dă urât. Îmi pare că scorul e prea drastic.

Le-am zis la pauză să aibă încredere, că știu ce înseamnă să conduci cu 2-0 și să intri cu 2-1 la pauză. Eu spun că puteam și să câștigăm. Și reacția publicului a fost negativă, pentru că ei nu aveau soluții, i-am blocat foarte bine. Au fost greșeli mari, decisive. La trei goluri au fost greșeli pe care nu ar trebui să le facă”, a declarat Mircea Rednic, la digisport.ro.

Rapid – UTA 4-1

Rapid – UTA 4-1, duelul din etapa a 28-a din Liga 1, a fost în format live text, pe AS.ro. Giuleştenii s-au apropiat de liderul FCSB, la şapte puncte, după victoria clară, obţinută pe teren propriu, cu trupa lui Mircea Rednic.

Reclamă 4 / 0/3

Albion Rrahmani a reuşit o „dublă” de senzaţie în duelul cu UTA. Robert Bădescu şi Borisav Burmaz au marcat celelalte golurile ale giuleştenilor. Pentru arădeni a marcat Claudiu Micovschi, jucător împrumutat de Rapid la UTA.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și