Închide meniul

Lotul preliminar al României pentru meciurile amicale cu Irlanda de Nord şi Columbia. Surprizele lui Edi Iordănescu

Dan Roșu Publicat: 1 martie 2024, 13:32 / Actualizat: 1 martie 2024, 15:20

Reclamă
Lotul preliminar al României pentru meciurile amicale cu Irlanda de Nord şi Columbia. Surprizele lui Edi Iordănescu

Lotul României pentru amicalele cu Irlanda de Nord şi Columbia

Jucătorii României sărbătoresc o victorie - Hepta

Lotul preliminar al României pentru meciurile amicale cu Irlanda de Nord şi Columbia a fost anunţat de frf.ro. Partidele se vor disputa pe 22, respectiv 26 martie. Al doilea meci va fi live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antonio Sefer şi Vlad Dragomir sunt două dintre surprizele pregătite de Edi Iordănescu. Andrei Artean va avea şi el şansa de a debuta pentru naţionala României.

Lotul preliminar al României pentru meciurile amicale cu Irlanda de Nord şi Columbia

PORTARI

FUNDAȘI

MIJLOCAȘI

Reclamă

ATACANȚI

Două amicale pentru România, în luna iunie

S-au stabilit alte două amicale pentru România, acestea urmând să se desfăşoare în luna iunie. „Tricolorii” se vor duela cu Bulgaria şi cu Liechtenstein, chiar înainte să zboare către Germania, pentru participarea la EURO 2024.

FRF a anunţat că duelul cu Bulgaria se va disputa pe 4 iunie, în timp ce cel cu Liechtenstein se va desfăşura patru zile mai târziu. Ambele partide se vor juca pe stadionul din Ghencea.

Reclamă 4 / 0/3

Pe 17 iunie, România va debuta la EURO 2024, şi va juca la Munchen cu naţionala care va câştiga play-off-ul B. Pe 22 iunie, „tricolorii” se vor duela cu Belgia, iar pe 26 iunie, cu Slovacia.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:41 FotoCesc Fabregas, acţionar şi antrenor secund la Como, discurs de senzaţie după promovarea în Serie A! Jucătorii au „explodat”! 13:25 LIVE VIDEOYokohama – Al Ain 0-1, în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 13:21 George Pușcaș, făcut praf de italieni după Bari – Brescia 2-0! Echipa românului a ajuns la barajul pentru menținerea în Serie B 13:01 Norvegia – Cehia și SUA – Germania (21:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 12:45 Reacţia presei spaniole după ce Ianis Hagi a dat o pasă decisivă în Alaves – Girona 2-2! Fiul „Regelui” nu a scăpat de critici! 12:25 „Petardă!” Un cunoscut antrenor român, atac total la adresa jucătorilor de la FCSB! A venit și cu un sfat pentru Florinel Coman 12:14 Tatăl lui Kylian Mbappe l-a sunat pe Florentino Perez: „Aşteptăm cu nerăbdare” 12:08 Cornel Dinu a dat verdictul în privinţa antrenorului Bogdan Lobonţ! Mesaj direct despre tehnicianul de la Rapid 11:50 FCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională la sărbătoarea titlului 11:32 FotoValeriu Argăseală şi-a lansat noul volum de poezii! Mihai Stoica a fost prezent la eveniment Vezi toate știrile
Citește și