Închide meniul

Lotul preliminar al României pentru meciurile amicale cu Irlanda de Nord şi Columbia. Surprizele lui Edi Iordănescu

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 martie 2024, 13:32 / Actualizat: 1 martie 2024, 15:20

Lotul preliminar al României pentru meciurile amicale cu Irlanda de Nord şi Columbia. Surprizele lui Edi Iordănescu

Lotul României pentru amicalele cu Irlanda de Nord şi Columbia

Jucătorii României sărbătoresc o victorie - Hepta

Lotul preliminar al României pentru meciurile amicale cu Irlanda de Nord şi Columbia a fost anunţat de frf.ro. Partidele se vor disputa pe 22, respectiv 26 martie. Al doilea meci va fi live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antonio Sefer şi Vlad Dragomir sunt două dintre surprizele pregătite de Edi Iordănescu. Andrei Artean va avea şi el şansa de a debuta pentru naţionala României.

Lotul preliminar al României pentru meciurile amicale cu Irlanda de Nord şi Columbia

PORTARI

FUNDAȘI

MIJLOCAȘI

Reclamă

ATACANȚI

Două amicale pentru România, în luna iunie

S-au stabilit alte două amicale pentru România, acestea urmând să se desfăşoare în luna iunie. „Tricolorii” se vor duela cu Bulgaria şi cu Liechtenstein, chiar înainte să zboare către Germania, pentru participarea la EURO 2024.

FRF a anunţat că duelul cu Bulgaria se va disputa pe 4 iunie, în timp ce cel cu Liechtenstein se va desfăşura patru zile mai târziu. Ambele partide se vor juca pe stadionul din Ghencea.

Reclamă 4 / 0/3

Pe 17 iunie, România va debuta la EURO 2024, şi va juca la Munchen cu naţionala care va câştiga play-off-ul B. Pe 22 iunie, „tricolorii” se vor duela cu Belgia, iar pe 26 iunie, cu Slovacia.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă serie fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare Vezi toate știrile
Citește și