Închide meniul

Două amicale pentru România, în luna iunie! Cu cine se vor duela „tricolorii” înainte de EURO 2024

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 ianuarie 2024, 12:24

Două amicale pentru România, în luna iunie! Cu cine se vor duela „tricolorii înainte de EURO 2024

România, cap de serie la tragerea la sorţi a grupelor Ligii Naţiunilor

Jucătorii naţionalei României, bucurie în timpul unui meci/ Profimedia

S-au stabilit alte două amicale pentru România, acestea urmând să se desfăşoare în luna iunie. „Tricolorii” se vor duela cu Bulgaria şi cu Liechtenstein, chiar înainte să zboare către Germania, pentru participarea la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a fost repartizată în Grupa E, de la EURO 2024. „Tricolorii” se vor duela cu Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B (Islanda – Israel / Bosnia – Ucraina).

Două amicale pentru România, în luna iunie

FRF a anunţat că duelul cu Bulgaria se va disputa pe 4 iunie, în timp ce cel cu Liechtenstein se va desfăşura patru zile mai târziu. Ambele partide se vor juca pe stadionul din Ghencea.

În luna martie, România va mai disputa alte două amicale, în vederea pregătirii pentru EURO 2024. „Tricolorii” se vor duela cu Irlanda de Nord, pe 22 martie, pe Arena Naţională, şi cu Columbia, pe 26 martie, la Madrid.

„Reprezentativa României va disputa, la începutul lunii iunie, două partide de verificare, ultimele înaintea turneului final din Germania.

Reclamă

România va întâlni, pe 4 iunie, Bulgaria, iar pe 8 iunie va juca împotriva reprezentativei din Liechtenstein, ambele meciuri urmând să se dispute pe stadionul Steaua din București.

Primul meci al naționalei din 2024 va fi pe 22 martie în fața Irlandei de Nord, pe Arena Națională din București, patru zile mai târziu, pe 26 martie, urmând să întâlnească naționala Columbiei pe stadionul Civitas Metropolitano din Madrid”, a transmis FRF.ro.

Pe 17 iunie, România va debuta la EURO 2024, şi va juca la Munchen cu naţionala care va câştiga play-off-ul B. Pe 22 iunie, „tricolorii” se vor duela cu Belgia, iar pe 26 iunie, cu Slovacia.

Reclamă 4 / 0/3

Discursul motivaţional pe care l-a avut Edi Iordănescu în vestiar pentru „tricolori”

S-a aflat ce discurs le-a ţinut Edi Iordănescu „tricolorilor” înainte de meciul retur cu Israel, care a decis calificarea României la EURO 2024.

Israel – România s-a încheiat 1-2, după ce Eran Zahavi a deschis scorul, în minutul 2. „Tricolorii” au întors soarta partidei prin golurile marcate de George Puşcaş (min. 10) şi Ianis Hagi (min. 63).

„Știu ce este acolo, grupul este foarte unit în momentul de față. Se sfătuiesc între ei și vezi lideri, oameni care spun ‘trebuie să facem asta’. Îmi aduc aminte, tot în Budapesta, cu Belarus, cu Ianis Hagi, Răzvan Marin și Alibec. Făcusem egal și îmi spune Ianis «chef, stai liniștit că ne calificăm de pe primul loc».

Mi-am dat seama că este ce trebuie. Înaintea meciului cu Israel de la Budapesta, când ne-am și calificat, speech-ul lui Mister începe cu mine, în vestiar. Zice: «Băieți, azi nu mai jucați pentru voi, azi jucați și pentru Chef, uitați-vă la el și pentru frații, surorile, familiile voastre. Și dacă trebuie să curgă sânge, să curgă sânge».

Știi cum am ieșit? Am mâncat ușa aia. O chestie care mi-a plăcut foarte mult, am simțit că sunt român, m-am simțit mândru și am devorat ușa aia. Drept dovadă am luat golul ăla aiurea în minutul 2 și s-a văzut în timpul jocului cât de montați au fost”, a spus Andrei Voica, Chef-ul naţionalei, la „Făcui podcast”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și