Închide meniul
Foto

Georgina Rodriguez i-a luat prin surprindere pe toţi! Apariţie de senzaţie la Săptămâna Modei de la Paris

Viviana Moraru Publicat: 2 martie 2024, 10:06

Reclamă
Georgina Rodriguez i-a luat prin surprindere pe toţi! Apariţie de senzaţie la Săptămâna Modei de la Paris

Georgina Rodriguez, apariţie de senzaţie la Săptămâna Modei de la Paris

Georgina Rodriguez/ Profimedia

Georgina Rodriguez i-a luat prin surprindere pe toţi, după o apariţie spectaculoasă de la Săptămâna Modei de la Paris. Iubita lui Cristiano Ronaldo a defilat pe podium într-o rochie cu numele starului portughez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Georgina Rodriguez a atras toate privirile la unul dintre cele mai importante evenimente din lumea modei, care se desfăşoare în această perioadă, la Paris. (Vezi galeria foto de la finalul articolului).

Georgina Rodriguez i-a luat prin surprindere pe toţi, după o apariţie spectaculoasă la Săptămâna Modei de la Paris

Georgina Rodriguez a defilat într-o rochie specială, de culoare roşie, cu numele şi autograful lui Cristiano Ronaldo. După ce a defilat pe podiumul de la Paris, iubita lui CR7 a fost aşteptată de familie în spatele scenei, marele absent fiind chiar starul portughez.

După apariţia de senzaţie a Georginei, fanii au rămas mască şi au subliniat că Manchester United va rămâne „prima dragoste” a starului portughez, dat fiind faptul că iubita lui a defilat într-o rochie de culoare roşie, specifică clubului englez. Rochia a fost creată de designerul Guram Gvasalia.

Pe spatele rochiei purtate de Georgina, Cristiano Ronaldo a notat şi un mesaj special pentru partenera lui: „Pentru dragostea vieţii mele”, a fost mesajul starului de la Al Nassr.

Reclamă

Fanii au fost extrem de surprinşi de alegerea Georginei: „Este genul de parteneră loială pe care orice bărbat o vrea în viaţa lui”, „Ronaldo a câştigat deja totul în viaţă”, „Nu e nimic mai frumos decât asta”, „Cea mai frumoasă femeie din lume” şi „Asta face o regină” au fost doar câteva dintre comentariile fanilor, pe platforma X.

Georgina şi Cristiano Ronaldo au două fetiţe împreună. Starul lusitan mai are alţi trei copii, cu mame surogat.

Reclamă 4 / 0/3

Georgina Rodriguez s-a pozat cu bijuterii de 4 milioane de euro

Georgina Rodriguez s-a pozat cu bijuterii de 4 milioane de euro. Iubita lui Cristiano Ronaldo a făcut furori pe rețelele de socializare, dar a fost totuși criticată de un grup de fani.

Partenera superstarului de la Al-Nassr a lăsat de-o parte modestia și și-a etalat o parte din colecția de bijuterii de lux care, potrivit unor calcule făcute de jurnaliștii de la The Sun, valorează aproximativ 4 milioane de euro.

După ce a făcut postarea pe rețelele de socializare, Georgina Rodriguez a fost făcută praf de un număr de fani. Aceștia o critică pe iubita lui Cristiano Ronaldo pentru faptul că are asemenea bijuterii, în condițiile în care, în lume, există persoane care mor de foame.

Totodată, un alt fan a remarcat faptul că acele bijuterii ar fi un cadou de la Cristiano Ronaldo și că aceasta nu a muncit pentru a le obține.

„De ce să arăți toate astea când sunt oameni care nu au ce mânca?”, „Există un singur lucru pe care banii nu îl pot cumpăra: clasa”, „Ok, vedem diamantele lui Cristiano”, „Unghii mult prea lungi și prea multe bijuterii”, sunt o parte din comentariile de la postarea Georginei.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley 10
mai
23:43
Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei
10
mai
23:32
VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final
10
mai
23:27
VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat
10
mai
23:04
„De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu
10
mai
22:25
Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off!
10
mai
22:24
FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu”
10
mai
22:00
Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei
10
mai
21:55
Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG
10
mai
21:44
Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai
Vezi toate știrile
Citește și