Închide meniul

„Dă, Doamne, să nu mai mor!” Mircea Rednic a făcut show după ce a dus-o pe UTA la un pas de play-off: „Dumnezeule, ce antrenor!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 martie 2024, 21:22

Reclamă
„Dă, Doamne, să nu mai mor! Mircea Rednic a făcut show după ce a dus-o pe UTA la un pas de play-off: „Dumnezeule, ce antrenor!

Mircea Rednic a făcut show după ce a dus-o pe UTA la un pas de play-off

Mircea Rednic, la conferinţa de presă / Captură Facebook

Mircea Rednic a făcut show după ce a dus-o pe UTA la un pas de play-off-ul Ligii 1. Arădenii au învins-o pe FCU Craiova, scor 3-2, în etapa a 29-a, şi sunt aproape să îşi asigure un loc între primele şase echipe. „Puriul” s-a descătuşat la conferinţa de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rednic i-a felicitat pe tinerii jucători pe care îi are în lot. L-a debutat şi pe mijlocaşul de 19 ani, Cătălin Vulturar, împrumutat de la Rapid. Un alt jucător adus din Giuleşti, Claudiu Micovschi, a marcat în poarta oltenilor.

Mircea Rednic a făcut show după ce a dus-o pe UTA la un pas de play-off

Antrenorul arădenilor l-a lăudat pe Dan Şucu şi a anunţat că şi-ar dori să îl împrumute pe Vulturar şi în sezonul viitor. Alb-vişiniii l-au cumpărat cu 400.000 de euro de la Lecce.

Am avut probleme de lot astăzi, la pauză Marcelo s-a simțit obosit și s-a văzut în execuții. Pe Pedro îl felicit pentru prima aparție, a jucat foarte bine tactic, a fost prezent, și-a pus amprenta pe joc la mijloc. Apoi visul meu – dă, Doamne, să nu mai mor – i-am văzut pe frumoșii voștri, blonzii voștri (n.r. – Vulturar și Mihai), să joace împreună, și au făcut-o foarte bine.

Vulturar a intrat bine de tot. Curajos? Nu sunt curajos, și cu Mihai să nu credeți că am ieșit să risc. L-am băgat pentru că a meritat. Iar Cătălin are calitate, l-am văzut și pe viu la echipa națională, de asta l-am primit cu brațele deschise când mi-a fost propus.

Reclamă

E pe stilul lui Mico (n.r. – Claudiu Micovschi), dă 100% la antrenament, are calitate, este inteligent, are bun-simț și respect, iar asta contează. Voi încerca să formez un mijloc solid pentru anul care vine.

E jucătorul Rapidului, dar domnul Șucu e un om inteligent și știe că un jucător care stă pe bancă și nu joacă nu are cum să progreseze. Aici le creăm toate condițiile, au și un antrenor de nu mai vorbesc, Doamne-Dumnezeule, ce antrenor! Glumesc (n.r. – zâmbește)”, a declarat Mircea Rednic la conferinţa de presă, potrivit gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

UTA este pe locul 7 în Liga 1, dar este la egalitate de puncte cu Hermannstadt. Jucătorii lui Rednic stau mai bine decât sibienii la meciurile directe.

UTA – FCU Craiova 3-2. Victorie importantă pentru Mircea Rednic

UTA Arad a învins-o pe FCU Craiova cu scorul de 3-2 (2-2), sâmbătă, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 29-a a Ligii 1.

Arădenii au deschis scorul printr-un şut al portughezului Joao Pedro (13), din afara careului, dar echipa din Bănie, condusă de pe banca tehnică de interimarul Valentin David, a egalat prin argentinianul Juan Bauza (22), cu o lovitură de cap la centrarea lui William Baeten.

Claudiu Micovschi (28) a readus echipa antrenată de Mircea Rednic în avantaj, însă la pauză scorul a fost egal, 2-2, Andrei Dragu (42), venit recent de la FC Botoşani, marcând primul său gol pentru „alb-albaştri”. Slovacul Andrej Fabry a marcat golul victoriei pentru UTA, din penalty (63), anunţă agerpres.ro.

Cu acest succes, UTA a urcat pe loc de play-off. Arădenii au o singură înfrângere în ultimele şapte etape, cinci victorii şi un egal.

FCU Craiova a obţinut un singur punct în ultimele cinci etape, iar în ultimele opt etape are o victorie şi un egal. UTA s-a impus şi în tur cu acelaşi scor, 3-2.

Au marcat: Joao Pedro (13), Claudiu Micovschi (28), Andrej Fabry (63 – penalty), respectiv Juan Bauza (22), Andrei Dragu (42).

Reclamă

Arbitru: Radu Petrescu (Bucureşti); arbitri asistenţi: Mircea Mihail Grigoriu (Bucureşti), Mihai Marius Marica (Bistriţa); al patrulea oficial: Sorin Vădana (Cluj-Napoca)

Arbitru video: Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti); arbitru asistent video: Radu Adrian Ghinguleac (Bucureşti)

Observatori: Nicolae Grigorescu (Timişoara) – CCA, Florina Bătrânu (Timişoara) – LPF

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:30 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Cursa de 6 ore de la Spa-Francorchamps e ACUM în AntenaPLAY!. Accident teribil 18:25 UPDATEFCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională! Echipele de start 18:13 Gloria Bistriţa s-a calificat în finala EHF European League, după ce a învins Dunărea Brăila în semifinală 18:00 Neluţu Varga le-a declarat „război” rivalilor din Liga 1! Anunţul făcut chiar în ziua derby-ului cu FCSB: „Vom fi la înălţime!” 17:55 VIDEOChen Meng, campioana olimpică en-titre, a câştigat finala feminină de la Saudi Smash 2024, după un meci epic cu Sun Yingsha 17:21 „Ce are cu el?” Fanii lui Tottenham au răbufnit, după ce Radu Drăguşin a fost lăsat din nou pe banca de rezerve 17:12 LIVE VIDEOEstoril – Sporting (20:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Duelul serii din Liga Portugal! Două meciuri se joacă ACUM 17:10 VIDEOMK Dons – Crawley Towm LIVE VIDEO, ora 21:45, în AntenaPLAY. Crewe îşi aşteaptă adversara în barajul de promovare în League One 17:09 VIDEOWang Chuqin, cel mai bun jucător de tenis de masă al lumii, a câştigat Saudi Smash 2024. Finală fabuloasă cu Patrick Franziska 16:40 „Responsabilitatea e mare!” Zeljko Kopic, mesaj categoric înainte de Dinamo – UTA! Cu ce probleme de lot se confruntă Vezi toate știrile
Citește și