Închide meniul

„Dă, Doamne, să nu mai mor!” Mircea Rednic a făcut show după ce a dus-o pe UTA la un pas de play-off: „Dumnezeule, ce antrenor!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 martie 2024, 21:22

„Dă, Doamne, să nu mai mor! Mircea Rednic a făcut show după ce a dus-o pe UTA la un pas de play-off: „Dumnezeule, ce antrenor!

Mircea Rednic a făcut show după ce a dus-o pe UTA la un pas de play-off

Mircea Rednic, la conferinţa de presă / Captură Facebook

Mircea Rednic a făcut show după ce a dus-o pe UTA la un pas de play-off-ul Ligii 1. Arădenii au învins-o pe FCU Craiova, scor 3-2, în etapa a 29-a, şi sunt aproape să îşi asigure un loc între primele şase echipe. „Puriul” s-a descătuşat la conferinţa de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rednic i-a felicitat pe tinerii jucători pe care îi are în lot. L-a debutat şi pe mijlocaşul de 19 ani, Cătălin Vulturar, împrumutat de la Rapid. Un alt jucător adus din Giuleşti, Claudiu Micovschi, a marcat în poarta oltenilor.

Mircea Rednic a făcut show după ce a dus-o pe UTA la un pas de play-off

Antrenorul arădenilor l-a lăudat pe Dan Şucu şi a anunţat că şi-ar dori să îl împrumute pe Vulturar şi în sezonul viitor. Alb-vişiniii l-au cumpărat cu 400.000 de euro de la Lecce.

Am avut probleme de lot astăzi, la pauză Marcelo s-a simțit obosit și s-a văzut în execuții. Pe Pedro îl felicit pentru prima aparție, a jucat foarte bine tactic, a fost prezent, și-a pus amprenta pe joc la mijloc. Apoi visul meu – dă, Doamne, să nu mai mor – i-am văzut pe frumoșii voștri, blonzii voștri (n.r. – Vulturar și Mihai), să joace împreună, și au făcut-o foarte bine.

Vulturar a intrat bine de tot. Curajos? Nu sunt curajos, și cu Mihai să nu credeți că am ieșit să risc. L-am băgat pentru că a meritat. Iar Cătălin are calitate, l-am văzut și pe viu la echipa națională, de asta l-am primit cu brațele deschise când mi-a fost propus.

Reclamă

E pe stilul lui Mico (n.r. – Claudiu Micovschi), dă 100% la antrenament, are calitate, este inteligent, are bun-simț și respect, iar asta contează. Voi încerca să formez un mijloc solid pentru anul care vine.

E jucătorul Rapidului, dar domnul Șucu e un om inteligent și știe că un jucător care stă pe bancă și nu joacă nu are cum să progreseze. Aici le creăm toate condițiile, au și un antrenor de nu mai vorbesc, Doamne-Dumnezeule, ce antrenor! Glumesc (n.r. – zâmbește)”, a declarat Mircea Rednic la conferinţa de presă, potrivit gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

UTA este pe locul 7 în Liga 1, dar este la egalitate de puncte cu Hermannstadt. Jucătorii lui Rednic stau mai bine decât sibienii la meciurile directe.

UTA – FCU Craiova 3-2. Victorie importantă pentru Mircea Rednic

UTA Arad a învins-o pe FCU Craiova cu scorul de 3-2 (2-2), sâmbătă, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 29-a a Ligii 1.

Arădenii au deschis scorul printr-un şut al portughezului Joao Pedro (13), din afara careului, dar echipa din Bănie, condusă de pe banca tehnică de interimarul Valentin David, a egalat prin argentinianul Juan Bauza (22), cu o lovitură de cap la centrarea lui William Baeten.

Claudiu Micovschi (28) a readus echipa antrenată de Mircea Rednic în avantaj, însă la pauză scorul a fost egal, 2-2, Andrei Dragu (42), venit recent de la FC Botoşani, marcând primul său gol pentru „alb-albaştri”. Slovacul Andrej Fabry a marcat golul victoriei pentru UTA, din penalty (63), anunţă agerpres.ro.

Cu acest succes, UTA a urcat pe loc de play-off. Arădenii au o singură înfrângere în ultimele şapte etape, cinci victorii şi un egal.

FCU Craiova a obţinut un singur punct în ultimele cinci etape, iar în ultimele opt etape are o victorie şi un egal. UTA s-a impus şi în tur cu acelaşi scor, 3-2.

Au marcat: Joao Pedro (13), Claudiu Micovschi (28), Andrej Fabry (63 – penalty), respectiv Juan Bauza (22), Andrei Dragu (42).

Reclamă

Arbitru: Radu Petrescu (Bucureşti); arbitri asistenţi: Mircea Mihail Grigoriu (Bucureşti), Mihai Marius Marica (Bistriţa); al patrulea oficial: Sorin Vădana (Cluj-Napoca)

Arbitru video: Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti); arbitru asistent video: Radu Adrian Ghinguleac (Bucureşti)

Observatori: Nicolae Grigorescu (Timişoara) – CCA, Florina Bătrânu (Timişoara) – LPF

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:06 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Meci „de foc” în Bănie! Blănuță, gol la 2 minute după reușita lui Anselmo 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” Vezi toate știrile
Citește și