Închide meniul

Mircea Rednic, concluzie amară pentru Adrian Mititelu după ce a învins-o pe FCU Craiova: „Aici este marea problemă!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 martie 2024, 19:27

Mircea Rednic, concluzie amară pentru Adrian Mititelu după ce a învins-o pe FCU Craiova: „Aici este marea problemă!

Mircea Rednic, concluzie amară pentru Adrian Mititelu

Mircea Rednic, în timpul unei conferinţe de presă / Youtube UTA Arad

Mircea Rednic a tras o concluzie amară pentru Adrian Mititelu la finalul meciului UTA – FCU Craiova, scor 3-2, în etapa a 29-a a Ligii 1. „Puriul” a tras primele concluzii după ce a câştigat duelul de acasă cu oltenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UTA este la egalitate de puncte cu Hermannstadt, ocupanta locului 6 din competiţia internă. Rednic este la un pas de calificarea în play-off şi l-a avertizat pe patronul lui FCU Craiova. I-a cerut lui Mititelu să nu mai schimbe atât de des antrenorii, pentru a spera la îndeplinirea obiectivelor.

Mircea Rednic, concluzie amară pentru Adrian Mititelu după victoria cu FCU Craiova

Este un pas important. Avem 40 de puncte. Cine credea la începutul sezonului că vom ajunge în situaţia în care vom avea şanse reale la play-off? Este cel mai bun meci al Craiovei din ultimele trei etape. Am şi spus înainte că au calitate şi se vede.

Păcat că nu au stabilitate la nivel de banca tehnică. Adrian Mititelu pune foarte multe suflet şi face eforturi financiare foarte mari, dar aici cred că este o problemă.

(n.r.- despre şansele la play-off) Chiar îmi pare rău că ajungem la mâna celorlalte echipe. Sprijinul suporterilor a contat. Le mulţumesc din suflet şi sper să fie în continuare alături de echipă. Este care pe care. Este şansa noastră şi trebuie să o jucăm.

Reclamă

Multe lume şi-a dat cu părerea la început, că retrogradăm. Au fost situaţii în primele etape în care nu am putut alinia 20 de inşi pe foaia de joc. Mă bucur că cei care au plecat au plecat cu salariile la zi. Ne-am descurcat. Nu uitaţi că a fost o perioadă destul de lungă în care nu am jucat aici (n.r. la Arad). Sunt sigur că mai puteam avea câteva puncte în plus.

S-ar putea să am (n.r. o primă de play-off) şi o mărire de salariu şi jucătorii. Mai e un meci, care e foarte important. Nu e uşor. Dinamo este mult mai solidă decât cum era la început. Acum este total diferit. Kopic este un antrenor cu eperienţă. Am avut trei meciuri într-o săptămână, care nu au fost deloc uşoare”, a declarat Mircea Rednic pentru orangesport.ro.

UTA – FCU Craiova 3-2. Victorie importantă pentru Mircea Rednic

UTA Arad a învins-o pe FCU Craiova cu scorul de 3-2 (2-2), sâmbătă, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 29-a a Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

Arădenii au deschis scorul printr-un şut al portughezului Joao Pedro (13), din afara careului, dar echipa din Bănie, condusă de pe banca tehnică de interimarul Valentin David, a egalat prin argentinianul Juan Bauza (22), cu o lovitură de cap la centrarea lui William Baeten.

Claudiu Micovschi (28) a readus echipa antrenată de Mircea Rednic în avantaj, însă la pauză scorul a fost egal, 2-2, Andrei Dragu (42), venit recent de la FC Botoşani, marcând primul său gol pentru „alb-albaştri”. Slovacul Andrej Fabry a marcat golul victoriei pentru UTA, din penalty (63), anunţă agerpres.ro.

Cu acest succes, UTA a urcat pe loc de play-off. Arădenii au o singură înfrângere în ultimele şapte etape, cinci victorii şi un egal.

FCU Craiova a obţinut un singur punct în ultimele cinci etape, iar în ultimele opt etape are o victorie şi un egal. UTA s-a impus şi în tur cu acelaşi scor, 3-2.

Au marcat: Joao Pedro (13), Claudiu Micovschi (28), Andrej Fabry (63 – penalty), respectiv Juan Bauza (22), Andrei Dragu (42).

Arbitru: Radu Petrescu (Bucureşti); arbitri asistenţi: Mircea Mihail Grigoriu (Bucureşti), Mihai Marius Marica (Bistriţa); al patrulea oficial: Sorin Vădana (Cluj-Napoca)

Arbitru video: Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti); arbitru asistent video: Radu Adrian Ghinguleac (Bucureşti)

Reclamă

Observatori: Nicolae Grigorescu (Timişoara) – CCA, Florina Bătrânu (Timişoara) – LPF

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și