Închide meniul

Ianis Hagi pierde teren înainte de EURO 2024. FRF reacţionează: „Bagă-l și pe ăla că de aia l-ai adus”

Dan Roșu Publicat: 3 martie 2024, 21:10

Reclamă
Ianis Hagi pierde teren înainte de EURO 2024. FRF reacţionează: „Bagă-l și pe ăla că de aia l-ai adus

Ianis Hagi pierde teren înainte de EURO 2024

Ianis Hagi, în tricoul lui Alaves - Profimedia Images

Ianis Hagi pierde teren înainte de EURO 2024. Jucătorul împrumutat de Alaves de la Rangers a prins doar 17 minute în acest an, în La Liga, şi prezenţa lui la European devine incertă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a fost titular în 6 meciuri ale lui Alaves. În total a intrat pe teren în 16 partide și a adunat 571 de minute. Fiul „Regelui” se va întoarce în vară la Rangers, după ce va expira împrumutul său în Spania. Deportivo Alaves nu are clauza unui transfer definitiv şi Mihai Stoichiţă caută explicaţii pentru situaţia grea în care se află fiul „Regelui”.

„Nu înțeleg de ce nu joacă, nu sunt străluciți la Alaves. Mă tot uit, nici nu mă mai gândesc că nu joacă Ianis și fac comparație cu ăia care sunt în locul lui pe teren, la fel de bine putea să joace și Ianis. Să zici că era rezerva lui Isco. Sunt român, animat de naționalism, dar revenind la obiectivism.

Ianis Hagi pierde teren înainte de EURO 2024

Mă uit la antrenorul lor, de ce e nedreptățit. Poate să îți dea gol oricând, poate să îți dea o pasă luminoasă. Are o echipă plată. Nu este jucătorul lor și antrenorul se gândește că o să rămână toată viața acolo, să își țină grupul de jucători. Nedreptățit de faptul că trebuie să primească o șansă.

Continuă să piardă cu aceeași jucători sau să facă egal, bagă-l și pe ăla că de aia l-ai adus. De ce l-ai luat de la Rangers?”, a spus Stoichiţă, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Cum a ajuns Ianis Hagi să fie regretat la Rangers

Jurnaliștii scoțieni au anunțat cum a ajuns Ianis Hagi să fie regretat la Rangers. Internaționalul român a fost împrumutat la Deportivo Alaves în vară, după ce ajunsese să fie ținut pe bancă meci de meci de Michael Beale. Mijlocașul în vârstă de 25 de ani nu primește mai multe șanse nici în La Liga.

„Știrile pe care le primește despre accidentări sunt dezastruoase. Lucrul frustrant din mandatul lui Philippe Clement ca manager al lui Rangers este acela că a reușit să aibă succes, dar nu a avut niciodată la dispoziție cel mai bun 11.

Nu a avut echipa completă înaintea vizitei lui Motherwell pe Ibrox și au existat mai multe vești proaste în ceea ce privește accidentările. A rămas fără opțiuni în atac.

Reclamă 4 / 0/3

Cu Sam Lammers împrumutat, fără Ianis Hagi și cu Alex Lowry care se mai recuperează după accidentare, rolul de număr 10 nu are de cine să fie luat„, au precizat jurnaliștii de la rangersnews.uk.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:33 UPDATEFCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională! Derby-ul, sold-out! 14:15 „Ghencea e mică” Gheorghe Mustață, ironie la adresa CSA Steaua în ziua în care FCSB primește titlul! 14:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Cursa de 6 ore de la Spa-Francorchamps e ACUM în AntenaPLAY! 13:41 FotoCesc Fabregas, acţionar şi antrenor secund la Como, discurs de senzaţie după promovarea în Serie A! Jucătorii au „explodat”! 13:25 LIVE VIDEOYokohama – Al Ain 0-1, în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 13:21 George Pușcaș, făcut praf de italieni după Bari – Brescia 2-0! Echipa românului a ajuns la barajul pentru menținerea în Serie B 13:01 Norvegia – Cehia și SUA – Germania (21:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 12:45 Reacţia presei spaniole după ce Ianis Hagi a dat o pasă decisivă în Alaves – Girona 2-2! Fiul „Regelui” nu a scăpat de critici! 12:25 „Petardă!” Un cunoscut antrenor român, atac total la adresa jucătorilor de la FCSB! A venit și cu un sfat pentru Florinel Coman 12:14 Tatăl lui Kylian Mbappe l-a sunat pe Florentino Perez: „Aşteptăm cu nerăbdare” Vezi toate știrile
Citește și