Închide meniul

Ianis Hagi pierde teren înainte de EURO 2024. FRF reacţionează: „Bagă-l și pe ăla că de aia l-ai adus”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 martie 2024, 21:10

Ianis Hagi pierde teren înainte de EURO 2024. FRF reacţionează: „Bagă-l și pe ăla că de aia l-ai adus

Ianis Hagi pierde teren înainte de EURO 2024

Ianis Hagi, în tricoul lui Alaves - Profimedia Images

Ianis Hagi pierde teren înainte de EURO 2024. Jucătorul împrumutat de Alaves de la Rangers a prins doar 17 minute în acest an, în La Liga, şi prezenţa lui la European devine incertă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a fost titular în 6 meciuri ale lui Alaves. În total a intrat pe teren în 16 partide și a adunat 571 de minute. Fiul „Regelui” se va întoarce în vară la Rangers, după ce va expira împrumutul său în Spania. Deportivo Alaves nu are clauza unui transfer definitiv şi Mihai Stoichiţă caută explicaţii pentru situaţia grea în care se află fiul „Regelui”.

„Nu înțeleg de ce nu joacă, nu sunt străluciți la Alaves. Mă tot uit, nici nu mă mai gândesc că nu joacă Ianis și fac comparație cu ăia care sunt în locul lui pe teren, la fel de bine putea să joace și Ianis. Să zici că era rezerva lui Isco. Sunt român, animat de naționalism, dar revenind la obiectivism.

Ianis Hagi pierde teren înainte de EURO 2024

Mă uit la antrenorul lor, de ce e nedreptățit. Poate să îți dea gol oricând, poate să îți dea o pasă luminoasă. Are o echipă plată. Nu este jucătorul lor și antrenorul se gândește că o să rămână toată viața acolo, să își țină grupul de jucători. Nedreptățit de faptul că trebuie să primească o șansă.

Continuă să piardă cu aceeași jucători sau să facă egal, bagă-l și pe ăla că de aia l-ai adus. De ce l-ai luat de la Rangers?”, a spus Stoichiţă, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Cum a ajuns Ianis Hagi să fie regretat la Rangers

Jurnaliștii scoțieni au anunțat cum a ajuns Ianis Hagi să fie regretat la Rangers. Internaționalul român a fost împrumutat la Deportivo Alaves în vară, după ce ajunsese să fie ținut pe bancă meci de meci de Michael Beale. Mijlocașul în vârstă de 25 de ani nu primește mai multe șanse nici în La Liga.

„Știrile pe care le primește despre accidentări sunt dezastruoase. Lucrul frustrant din mandatul lui Philippe Clement ca manager al lui Rangers este acela că a reușit să aibă succes, dar nu a avut niciodată la dispoziție cel mai bun 11.

Nu a avut echipa completă înaintea vizitei lui Motherwell pe Ibrox și au existat mai multe vești proaste în ceea ce privește accidentările. A rămas fără opțiuni în atac.

Reclamă 4 / 0/3

Cu Sam Lammers împrumutat, fără Ianis Hagi și cu Alex Lowry care se mai recuperează după accidentare, rolul de număr 10 nu are de cine să fie luat„, au precizat jurnaliștii de la rangersnews.uk.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și