Închide meniul

Cum a ajuns Ianis Hagi să fie regretat la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul: „Asta este frustrant în mandatul lui Clement”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 martie 2024, 12:42

Cum a ajuns Ianis Hagi să fie regretat la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul: „Asta este frustrant în mandatul lui Clement

Cum a ajuns Ianis Hagi să fie regretat la Rangers

Ianis Hagi, în timpul unui meci la Alaves / Profimedia

Jurnaliștii scoțieni au anunțat cum a ajuns Ianis Hagi să fie regretat la Rangers. Internaționalul român a fost împrumutat la Deportivo Alaves în vară, după ce ajunsese să fie ținut pe bancă meci de meci de Michael Beale. Mijlocașul în vârstă de 25 de ani nu primește mai multe șanse nici în La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a fost titular în 6 meciuri ale lui Alaves. În total a intrat pe teren în 16 partide și a adunat 571 de minute. Fiul „Regelui” se va întoarce în vară la Rangers, după ce va expira împrumutul său în Spania. Deportivo Alaves nu are clauza unui transfer definitiv.

Cum a ajuns Ianis Hagi să fie regretat la Rangers

Dacă ar fi rămas la Rangers, Ianis Hagi avea acum șansa de a juca meci de meci. Philippe Clement are mari probleme din cauza accidentărilor și nu are soluții pe postul de mijlocaș de creație.

Știrile pe care le primește despre accidentări sunt dezastruoase. Lucrul frustrant din mandatul lui Philippe Clement ca manager al lui Rangers este acela că a reușit să aibă succes, dar nu a avut niciodată la dispoziție cel mai bun 11.

Nu a avut echipa completă înaintea vizitei lui Motherwell pe Ibrox și au existat mai multe vești proaste în ceea ce privește accidentările. A rămas fără opțiuni în atac.

Reclamă

Cu Sam Lammers împrumutat, fără Ianis Hagi și cu Alex Lowry care se mai recuperează după accidentare, rolul de număr 10 nu are de cine să fie luat„, au precizat jurnaliștii de la rangersnews.uk.

Rangers tocmai a suferit o înfrângere pe teren propriu cu Motherwell și riscă să piardă primul loc în campionat. Celtic o poate depăși cu un punct. Rangers este și în fața unei „duble de foc” cu Benfica, în optimile de finală ale Europa League.

Echipa care vrea să-l transfere pe Ianis Hagi, în vară

S-a aflat echipa care vrea să-l transfere pe Ianis Hagi, în vară. Internaţionalul român traversează un sezon modest la Alaves şi se va despărţi de echipa spaniolă la finalul stagiunii. După ce împrumutul îi va expira în La Liga, fiul „Regelui” ar putea ajunge la Boavista, în prima ligă din Portugalia.

Reclamă 4 / 0/3

Conform sport.ro, Ianis Hagi este dorit la Boavista, formaţie din Portugalia. Lusitanii au pus ochii pe internaţionalul român şi ar vrea să-l împrumute, aşa cum a făcut-o şi Alaves, în actualul sezon.

Un impediment în privinţa realizării transferului ar fi reprezentat de salariul lui Ianis Hagi. Oficialii de la Boavista şi-ar dori ca o parte din salariul de 1,3 milioane de euro, pe care internaţionalul român îl încasează anual, să fie suportat de către Rangers.

Ianis Hagi se află sub contract cu Rangers până în vara lui 2026. Formaţia de pe Ibrox însă nu sunt tentată să-l păstreze pe mijlocaşul român, conform ultimelor anunţuri făcute în presa din Scoţia.

Boavista ocupă locul 12 în Liga Portugal, în acest moment, cu 24 de puncte, acumulate după 23 de runde disputate. Toate meciurile din campionatul Portugaliei se văd LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
Vezi toate știrile
Citește și