Închide meniul

Atmosferă de senzaţie la FCSB – Petrolul! Fanii „lupilor”, ironie devastoare pentru roş-albaştri

Viviana Moraru Publicat: 3 martie 2024, 21:20

Reclamă
Atmosferă de senzaţie la FCSB – Petrolul! Fanii „lupilor, ironie devastoare pentru roş-albaştri

Atmosferă de senzaţie la FCSB - Petrolul

Galeria Petrolului, la meciul cu FCSB/ AntenaSport

Atmosferă de senzaţie la duelul dintre FCSB şi Petrolul, din Liga 1. Fanii „lupilor” au afişat un banner prin care i-au ironizat pe roş-albaştri, cu trimitere către procesul cu CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a primit vizita celor de la Petrolul, în etapa a 29-a din Liga 1. Partida este în format live text, pe AS.ro.

Atmosferă de senzaţie la FCSB – Petrolul

La duelul de pe Arena Naţională au venit aproximativ 15.000 de fani. În galeria Petrolului au fost câteva sute de fani, care au venit „echipaţi” cu steaguri, dar şi cu un banner pe care l-au afişat în startul partidei.

Mesajul de pe bannerul fanilor „lupilor galbeni” a fost o ironie pentru cei de la FCSB, dat fiind procesul dintre roş-albaţtrii şi cei de la CSA Steaua: „Steaua sunteţi voi? Sigur, poate pe Playstation 2”, au notat fanii ploieştenilor.

Galeria Petrolului, la meciul cu FCSB/ AntenaSport
Galeria Petrolului, la meciul cu FCSB/ AntenaSport

De asemenea, pe parcursul partidei, fanii Petrolului au „dat foc” sectorului din peluză pe care l-au ocupat, după ce au aprins mai multe torţe.

Reclamă

FCSB ţinteşte al 11-lea meci consecutiv fără eşec, în Liga 1, şi îşi poate mări avansul faţă de Rapid şi CFR Cluj. De cealaltă parte, şi pentru Petrolul duelul de pe Arena Naţională este unul extrem de important. „Lupii galbeni” luptă pentru play-off şi cu un succes, se pot apropia la trei puncte de ocupanta locului şase din Liga 1, U Cluj.

Echipele de start în FCSB – Petrolul:

FCSB (4-3-3): Târnovanu – Antwi, Ngezana, Dawa, Radunovic – Alhassan, Șut (cpt.), Oct. Popescu – Băluță, Miculescu, Fl. Coman

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: R. Udrea, A. Vlad – Crețu, Panțîru, Lixandru, Pandele, Phelipe, Chiricheș, M. Toma, Ov. Popescu, Radaslavescu, D. Popa

Petrolul (4-3-3): Zima – Meijers, Garutti, Huja, Țicu (cpt.) – Hanca, Seto, Jair – M. Bratu, Berisha, Grozav

Rezerve: Eșanu – Dumitriu, D. Radu, Diomande, Jyry, Ișfan, I. Răducan, Irobiso

Surprizele din primul 11 al FCSB-ului, pentru duelul cu Petrolul

Surprizele din primul 11 al FCSB-ului, pentru duelul cu Petrolul. Vlad Chiricheş a revenit în lotul roş-albaştrilor, după şase luni de pauză. Acesta va începe de pe banca de rezerve partida cu „lupii galbeni”.

David Miculescu a revenit în primul 11 al FCSB-ului, după patru meciuri în care a fost rezervă. Acesta a bifat ultimul meci ca titular pe 11 februarie, în victoria cu Sepsi.

În defensivă a revenit Nana Antwi, după ce a fost suspendat pentru o etapă, ca urmare a cartonaşului roşu încasat în duelul cu Botoşani.

În linia mediană a fost trecut Octavian Popescu, alături de Adrian Şut şi Baba Alhassan, în lipsa lui Darius Olaru, cel care este suspendat şi pentru acest meci.

Reclamă

În atac, David Miculescu va face echipă cu Alexandru Băluţă şi Florinel Coman.

Spre deosebire de meciul din etapa trecută, cu Voluntari, s-au efectuat trei schimbări. Luis Phelipe, Mihai Lixandru şi Valentin Creţu au trecut pe banca de rezerve.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:05 Florin Răducioiu a făcut topul celor mai inteligenţi oameni din fotbal: „El e primul! E fantastic” 17:54 Constantin Budescu şi-a găsit echipă, după despărţirea de Farul lui Gică Hagi! Oferta primită de „Budi”, la 35 de ani 17:51 LIVE VIDEOSUA – Slovacia şi Norvegia – Finlanda sunt ACUM în AntenaPLAY! Alte două meciuri încep la ora 21:20 17:44 Dinamo a făcut lumină în cazul Edgar Ie! Reacţie vehementă a „câinilor”: „Un atac canceros împotriva clubului” 17:14 Istvan Kovacs va arbitra finala Europa League, cu trei săptămâni înainte de EURO 2024 17:13 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 13 mai 2024 16:47 Adrian Mititelu, arătat cu degetul de un fost antrenor de la FC U Craiova: „Nu m-a ascultat! Am spus cineva trebuia exclus!” 15:06 „Merită un suc!” Romario Benzar, reacție nervoasă după ce Abdallah a revenit pe teren la Dinamo 14:52 Cele două „finale” ale lui Răzvan Lucescu şi PAOK pentru titlul din Grecia sunt exclusiv în AntenaPLAY 14:16 Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute Vezi toate știrile
Citește și