Închide meniul

Surprizele din primul 11 al FCSB-ului, pentru duelul cu Petrolul! Vlad Chiricheş a revenit în lot, după şase luni

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 martie 2024, 19:40

Surprizele din primul 11 al FCSB-ului, pentru duelul cu Petrolul! Vlad Chiricheş a revenit în lot, după şase luni

Surprizele din primul 11 al FCSB-ului, pentru duelul cu Petrolul

Vlad Chiricheş, la finalul unui meci al FCSB-ului/ Hepta

Surprizele din primul 11 al FCSB-ului, pentru duelul cu Petrolul. Vlad Chiricheş a revenit în lotul roş-albaştrilor, după şase luni de pauză. Acesta va începe de pe banca de rezerve partida cu „lupii galbeni”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheş s-a accidentat la finalul lunii august, într-un meci cu UTA. De atunci, fundaşul a fost supus şi unei operaţii, înaintea cantonamentului de iarnă al echipei.

Surprizele din primul 11 al FCSB-ului, pentru duelul cu Petrolul

David Miculescu a revenit în primul 11 al FCSB-ului, după patru meciuri în care a fost rezervă. Acesta a bifat ultimul meci ca titular pe 11 februarie, în victoria cu Sepsi.

În defensivă a revenit Nana Antwi, după ce a fost suspendat pentru o etapă, ca urmare a cartonaşului roşu încasat în duelul cu Botoşani.

În linia mediană a fost trecut Octavian Popescu, alături de Adrian Şut şi Baba Alhassan, în lipsa lui Darius Olaru, cel care este suspendat şi pentru acest meci.

Reclamă

În atac, David Miculescu va face echipă cu Alexandru Băluţă şi Florinel Coman.

Spre deosebire de meciul din etapa trecută, cu Voluntari, s-au efectuat trei schimbări. Luis Phelipe, Mihai Lixandru şi Valentin Creţu au trecut pe banca de rezerve.

Echipele de start în FCSB – Petrolul:

Reclamă 4 / 0/3

FCSB (4-3-3): Târnovanu – Antwi, Ngezana, Dawa, Radunovic – Alhassan, Șut (cpt.), Oct. Popescu – Băluță, Miculescu, Fl. Coman

Rezerve: R. Udrea, A. Vlad – Crețu, Panțîru, Lixandru, Pandele, Phelipe, Chiricheș, M. Toma, Ov. Popescu, Radaslavescu, D. Popa

Petrolul (4-3-3): Zima – Meijers, Garutti, Huja, Țicu (cpt.) – Hanca, Seto, Jair – M. Bratu, Berisha, Grozav

Rezerve: Eșanu – Dumitriu, D. Radu, Diomande, Jyry, Ișfan, I. Răducan, Irobiso

Elias Charalambous, mesaj înaintea meciului cu Petrolul

Elias Charalambous a prefaţat şi duelul cu Petrolul. Antrenorul cipriot a transmis că partida va fi una dificilă, dat fiind faptul că „lupii galbeni” se luptă pentru un loc în play-off.

„Întâlnim o echipă care luptă pentru play-off, va fi dificil meciul. Jucătorii mei s-au recuperat după meciul greu avut în urmă cu două zile. Ne dorim cele trei puncte. Suporterii vor fi alături de noi, sunt convins.

Nu ne gândim la meciul cu Rapid, ne gândim la meciul următor. Cel mai important meci e următorul, cu Petrolul. (N.r. Vă poate opri cineva) Sigur. În ultimul meci am avut probleme, trebuie să rămânem modeşti. Jucătorii dau totul la fiecare meci.

Reclamă

Chiricheş va fi cu noi mâine, sunt veşti foarte bune. Va fi primul meci după mult timp, încet-încet a început să se alăture echipei. E foarte important pentru echipă, pentru jucători că el va fi în vestiar. Vom vedea, nu va fi titular, dar vom vedea cum va fi meciul şi poate într-un moment va intra în meci”, a mai spus Elias Charalambous.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:06 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Meci „de foc” în Bănie! Blănuță, gol la 2 minute după reușita lui Anselmo 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și