Închide meniul

Atmosferă de senzaţie la FCSB – Petrolul! Fanii „lupilor”, ironie devastoare pentru roş-albaştri

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 martie 2024, 21:20

Atmosferă de senzaţie la FCSB – Petrolul! Fanii „lupilor, ironie devastoare pentru roş-albaştri

Atmosferă de senzaţie la FCSB - Petrolul

Galeria Petrolului, la meciul cu FCSB/ AntenaSport

Atmosferă de senzaţie la duelul dintre FCSB şi Petrolul, din Liga 1. Fanii „lupilor” au afişat un banner prin care i-au ironizat pe roş-albaştri, cu trimitere către procesul cu CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a primit vizita celor de la Petrolul, în etapa a 29-a din Liga 1. Partida este în format live text, pe AS.ro.

Atmosferă de senzaţie la FCSB – Petrolul

La duelul de pe Arena Naţională au venit aproximativ 15.000 de fani. În galeria Petrolului au fost câteva sute de fani, care au venit „echipaţi” cu steaguri, dar şi cu un banner pe care l-au afişat în startul partidei.

Mesajul de pe bannerul fanilor „lupilor galbeni” a fost o ironie pentru cei de la FCSB, dat fiind procesul dintre roş-albaţtrii şi cei de la CSA Steaua: „Steaua sunteţi voi? Sigur, poate pe Playstation 2”, au notat fanii ploieştenilor.

Galeria Petrolului, la meciul cu FCSB/ AntenaSport
Galeria Petrolului, la meciul cu FCSB/ AntenaSport

De asemenea, pe parcursul partidei, fanii Petrolului au „dat foc” sectorului din peluză pe care l-au ocupat, după ce au aprins mai multe torţe.

Reclamă

FCSB ţinteşte al 11-lea meci consecutiv fără eşec, în Liga 1, şi îşi poate mări avansul faţă de Rapid şi CFR Cluj. De cealaltă parte, şi pentru Petrolul duelul de pe Arena Naţională este unul extrem de important. „Lupii galbeni” luptă pentru play-off şi cu un succes, se pot apropia la trei puncte de ocupanta locului şase din Liga 1, U Cluj.

Echipele de start în FCSB – Petrolul:

FCSB (4-3-3): Târnovanu – Antwi, Ngezana, Dawa, Radunovic – Alhassan, Șut (cpt.), Oct. Popescu – Băluță, Miculescu, Fl. Coman

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: R. Udrea, A. Vlad – Crețu, Panțîru, Lixandru, Pandele, Phelipe, Chiricheș, M. Toma, Ov. Popescu, Radaslavescu, D. Popa

Petrolul (4-3-3): Zima – Meijers, Garutti, Huja, Țicu (cpt.) – Hanca, Seto, Jair – M. Bratu, Berisha, Grozav

Rezerve: Eșanu – Dumitriu, D. Radu, Diomande, Jyry, Ișfan, I. Răducan, Irobiso

Surprizele din primul 11 al FCSB-ului, pentru duelul cu Petrolul

Surprizele din primul 11 al FCSB-ului, pentru duelul cu Petrolul. Vlad Chiricheş a revenit în lotul roş-albaştrilor, după şase luni de pauză. Acesta va începe de pe banca de rezerve partida cu „lupii galbeni”.

David Miculescu a revenit în primul 11 al FCSB-ului, după patru meciuri în care a fost rezervă. Acesta a bifat ultimul meci ca titular pe 11 februarie, în victoria cu Sepsi.

În defensivă a revenit Nana Antwi, după ce a fost suspendat pentru o etapă, ca urmare a cartonaşului roşu încasat în duelul cu Botoşani.

În linia mediană a fost trecut Octavian Popescu, alături de Adrian Şut şi Baba Alhassan, în lipsa lui Darius Olaru, cel care este suspendat şi pentru acest meci.

Reclamă

În atac, David Miculescu va face echipă cu Alexandru Băluţă şi Florinel Coman.

Spre deosebire de meciul din etapa trecută, cu Voluntari, s-au efectuat trei schimbări. Luis Phelipe, Mihai Lixandru şi Valentin Creţu au trecut pe banca de rezerve.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și