Închide meniul

Pierdere uriaşă pentru FCSB înainte de marele derby cu Rapid

Dan Roșu Publicat: 3 martie 2024, 22:24

Reclamă
Pierdere uriaşă pentru FCSB înainte de marele derby cu Rapid

Decizia finală luată de Gigi Becali în legătură cu viitorul lui Risto Radunovic

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Pierdere uriaşă pentru FCSB înainte de marele derby cu Rapid! Siyabonga Ngezana a încasat un cartonaş galben pe finalul primei reprize a meciului cu Petrolul şi va fi suspendat pentru meciul ce se va disputa pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dintre cei şapte jucători care erau pasibili de suspendare în cazul în care erau avertizaţi, fundaşul central este cel care nu s-a ferit de cartonaşul galben şi care va lipsi de la derby.

Pierdere uriaşă pentru FCSB înainte de marele derby cu Rapid

Gheorghe Grozav şi Ngezana au fost implicaţi într-un clinci din care sud-africanul a vrut să iasă fără galben. Nu a scăpat însă şi nu se va afla pe teren cu Rapid, acesta fiind al patrulea galben încasat.

El mai fusese pedepsit cu galben în partidele cu Farul, Dinamo şi Voluntari.

Joyskim Dawa, Mihai Lixandru, Ovidiu, Octavian Popescu, Luis Phelipe și Baba Alhassan erau ceilalţi jucători aflaţi la un galben de suspendare.

Reclamă

LPF a anunţat când se joacă Rapid – FCSB

LPF a anunţat când se joacă Rapid – FCSB. Iată programul complet al ultimei etape din sezonul regular, cea cu numărul 30.

Derby-ul Rapid – FCSB, care se dispută în ultima etapă a sezonului regular, a făcut multă vâlvă. El se va juca sâmbătă, 9 martie, la ora 20:00, pe Arena Naţională.

Giuleştenii au anunţat şi ei pe Facebook că derby-ul cu FCSB se va disputa sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:00, pe Arena Națională, imediat ce LPF a făcut public programul.

Reclamă 4 / 0/3

„RAPID 🆚 FCSB, SÂMBĂTĂ @ 20:00
Meciul dintre Rapid și FCSB, din ultima etapă a sezonului regular, se va juca sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:00, pe Arena Națională.

Vom reveni în curând cu detalii despre bilete!”, a transmis Rapid, pe Facebook.

Derby-ul dintre Rapid şi FCSB se va disputa pe Arena Naţională. Giuleştenii anunţaseră că meciul se va disputa pe cel mai mare stadion al ţării înainte de a apărea programul oficial. Decizia a fost luată datorită cererii uriaşe de bilete.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet 12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” 12:12 „Mulțumesc!” Fatih Terim, prima reacţie după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea de la Panathinaikos Vezi toate știrile
Citește și