Închide meniul

Pierdere uriaşă pentru FCSB înainte de marele derby cu Rapid

Dan Roșu Publicat: 3 martie 2024, 22:24

Reclamă
Pierdere uriaşă pentru FCSB înainte de marele derby cu Rapid

Decizia finală luată de Gigi Becali în legătură cu viitorul lui Risto Radunovic

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Pierdere uriaşă pentru FCSB înainte de marele derby cu Rapid! Siyabonga Ngezana a încasat un cartonaş galben pe finalul primei reprize a meciului cu Petrolul şi va fi suspendat pentru meciul ce se va disputa pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dintre cei şapte jucători care erau pasibili de suspendare în cazul în care erau avertizaţi, fundaşul central este cel care nu s-a ferit de cartonaşul galben şi care va lipsi de la derby.

Pierdere uriaşă pentru FCSB înainte de marele derby cu Rapid

Gheorghe Grozav şi Ngezana au fost implicaţi într-un clinci din care sud-africanul a vrut să iasă fără galben. Nu a scăpat însă şi nu se va afla pe teren cu Rapid, acesta fiind al patrulea galben încasat.

El mai fusese pedepsit cu galben în partidele cu Farul, Dinamo şi Voluntari.

Joyskim Dawa, Mihai Lixandru, Ovidiu, Octavian Popescu, Luis Phelipe și Baba Alhassan erau ceilalţi jucători aflaţi la un galben de suspendare.

Reclamă

LPF a anunţat când se joacă Rapid – FCSB

LPF a anunţat când se joacă Rapid – FCSB. Iată programul complet al ultimei etape din sezonul regular, cea cu numărul 30.

Derby-ul Rapid – FCSB, care se dispută în ultima etapă a sezonului regular, a făcut multă vâlvă. El se va juca sâmbătă, 9 martie, la ora 20:00, pe Arena Naţională.

Giuleştenii au anunţat şi ei pe Facebook că derby-ul cu FCSB se va disputa sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:00, pe Arena Națională, imediat ce LPF a făcut public programul.

Reclamă 4 / 0/3

„RAPID 🆚 FCSB, SÂMBĂTĂ @ 20:00
Meciul dintre Rapid și FCSB, din ultima etapă a sezonului regular, se va juca sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:00, pe Arena Națională.

Vom reveni în curând cu detalii despre bilete!”, a transmis Rapid, pe Facebook.

Derby-ul dintre Rapid şi FCSB se va disputa pe Arena Naţională. Giuleştenii anunţaseră că meciul se va disputa pe cel mai mare stadion al ţării înainte de a apărea programul oficial. Decizia a fost luată datorită cererii uriaşe de bilete.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și