Închide meniul
Foto

„Femeie de plastic!” Cea mai cunoscută amantă din România s-a filmat aproape goală, la 48 de ani, după două intervenții estetice

Publicat: 4 martie 2024, 9:12

Reclamă
„Femeie de plastic!” Cea mai cunoscută amantă din România s-a filmat aproape goală, la 48 de ani, după două intervenții estetice

Cea mai cunoscută amantă din România s-a filmat aproape goală, la 48 de ani

Vica Blochina / Instagram

Cea mai cunoscută amantă din România s-a filmat aproape goală, la 48 de ani. Vica Blochina a postat un filmuleț pe contul oficial de Instagram, filmuleț în care se filmează singură în timp ce făcea plajă, aproape goală. De asemenea, aceasta a răspuns și întrebărilor fanilor despre ultima intervenție estetică pe care a făcut-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina a apelat la doctorul Biancăi Drăgușanu și și-a făcut o dublă intervenție estetică. Concret, aceasta a apelat la o mastopexie cu schimbare de implant și o abdominoplastie cu lipoaspirație, intervenție care a ținut-o pe masa de operație timp de șase ore.

Cea mai cunoscută amantă din România s-a filmat aproape goală, la 48 de ani

Vica Blochina le-a dezvăluit fanilor ei că recuperarea decurge bine, însă mai resimte dureri în locul în care a fost operată. Aceasta a postat un scurt videoclip în care se observă faptul că este aproape dezbrăcată (vezi galeria foto de la finalul articolului), și a transmis un mesaj tot legat de operația suferită: „După ce m-am consultat cu domnul doctor, ne-am decis că trebuie operat de urgență”, a transmis Vica, pe Instagram.

„Mă simt bine, deja am ieșit din casă (m-am operat marți seara). Mă doare puțin locul în care a fost contractură musculară…recuperez eu repede”, a mai notat Vica Blochina.

Unii dintre fani însă, au criticat-o pe Vica Blochina, pentru ultimele intervenții estetice. La ultima postare pe care aceasta a făcut-o, unul dintre ei o atacă pe fosta balerină de la Melody: „Te iubesc, femeie de plastic”, a notat un internaut, la ultima postare a Vicăi, de pe Instagram.

Reclamă

Cea mai cunoscută amantă din România, intervenţie estetică de şase ore

Cea mai cunoscută amantă din România şi-a făcut o nouă intervenţie estetică, care a ţinut-o pe masa de operaţie timp de nu mai puţin de şase ore. Vica Blochina a dezvăluit la ce schimbare a apelat, având mari emoţii înainte de realizarea acesteia.

Vica Blochina a postat un mic videoclip înainte de a intra în operaţie. Aceasta le-a dezvăluit fanilor ei faptul că a ales să-şi facă o abdominoplaste cu lifting mamar.

Am ajuns la spital, la clinică și aștept să vină domnul doctor cu echipa lui mare. Aștept să-mi facă un consult și o să intru în sala de operație. O să fac o operație destul de complicată, pentru că o să fie abdominoplastia cu ridicare de sâni, o să fie o operație în care o să stau niște ore bune. Am emoții! Vreau să-mi țineți pumnii și vă țin la curent! Vă explic după și de ce fac această intervenție”, a dezvăluit Vic Blochina, pe contul ei de Instagram, înainte de operaţie.

Reclamă 4 / 0/3

După cele şase ore petrecute pe masa de operaţie, Vica Blochina a dezvăluit că intervenţia a fost una de succes şi se simte excelent: „Bună dimineața! Mă simt excelent! Vă mulțumesc pentru toate mesajele frumoase! Vă trimit multă iubire”, a transmis fosta balerină de la Melody.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și