Închide meniul

Arsenal, cifre uluitoare: 21 de goluri marcate în ultimele 4 partide în Premier League. Record uriaş pentru Arteta

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 martie 2024, 23:53

Reclamă
Arsenal, cifre uluitoare: 21 de goluri marcate în ultimele 4 partide în Premier League. Record uriaş pentru Arteta

Arsenal, cifre uluitoare: 21 de goluri marcate în ultimele 4 partide în Premier League

Profimedia

Arsenal are cifre uluitoare după victoria cu 6-0 în faţa celor de la Sheffield United: 21 de goluri marcate în ultimele 4 partide în Premier League. Culmea, deşi are cel mai bun atac şi cea mai bună apărare, echipa lui Mikel Arteta se află doar pe locul 3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arsenal Londra trece printr-o perioadă incredibilă. A marcat de 21 de ori în ultimele 4 meciuri din Premier League. Sheffield United a fost ultima echipă umilită de „tunari”. Echipa lui Arteta s-a impus cu un incredibil 6-0.

Arsenal, cifre uluitoare: 21 de goluri marcate în ultimele 4 partide în Premier League

Seria a început cu victoria cu 6-0 pe terenul celor de la West Ham. A urmat încă o victorie în deplasare, 5-0 cu Burnley. Arsenal s-a impus clar şi în derby-ul cu Newcastle, scor 4-1. Cu 68 de goluri, Arsenal are cel mai bun atac din Premier League. De asemenea, trupa lui Arteta are şi cea mai bună apărare: 23 de goluri primite.

După victoria cu Sheffield, Arteta a atins un record uriaş. Cu el pe bancă, Arsenal a ajuns la 300 goluri marcate în Premier League, după 161 de meciuri. Doar Guardiola, Klopp şi Manuel Pellegrini au avut nevoie de mai puţine meciuri pentru a atinge această bornă.

Reclamă

Fanii lui West Ham nu au suportat umilinţa din prima repriză cu Arsenal şi au plecat acasă înainte de pauză

Fanii lui West Ham nu au suportat umilinţa din prima repriză cu Arsenal şi au plecat acasă înainte de pauză. Imagini incredibile pe străzile de pe lângă stadionul celor de la West Ham, după ce Arsenal a marcat al patrulea gol din prima repriză. Fanii „ciocănarilor” nu au mai aşteptat pauza şi au plecat spre case.

Arsenal Londra a avut un final de primă repriză fabulos în derby-ul din deplasarea cu West Ham. Saliba a deschis scorul în minutul 32, însă ce avea să fie mai rău pentru West Ham avea să se producă în ultimile minute din prima repriză. Până la final, echipa lui Arteta a mai marcat de două ori şi s-a impus cu 6-0.

Arsenal a mai marcat de 3 ori între minutele 41 şi 45+2. Saka, Gabriel şi Trossard au dus scorul la un incredibil 4-0. Fanii celor de la West Ham nu au suportat umilinţa şi au plecat spre case înainte să se termine prima repriză.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie Vezi toate știrile
Citește și