Închide meniul

Fanii lui West Ham nu au suportat umilinţa din prima repriză cu Arsenal şi au plecat acasă înainte de pauză. Imagini incredibile

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 februarie 2024, 17:10 / Actualizat: 12 februarie 2024, 19:26

Fanii lui West Ham nu au suportat umilinţa din prima repriză cu Arsenal şi au plecat acasă înainte de pauză. Imagini incredibile

Fanii lui West Ham nu au suportat umilinţa din prima repriză cu Arsenal şi au plecat acasă înainte de pauză

Fanii lui West Ham nu au suportat umilinţa din prima repriză cu Arsenal şi au plecat acasă înainte de pauză. Imagini incredibile pe străzile de pe lângă stadionul celor de la West Ham, după ce Arsenal a marcat al patrulea gol din prima repriză. Fanii „ciocănarilor” nu au mai aşteptat pauza şi au plecat spre case.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arsenal Londra a avut un final de primă repriză fabulos în derby-ul din deplasarea cu West Ham. Saliba a deschis scorul în minutul 32, însă ce avea să fie mai rău pentru West Ham avea să se producă în ultimile minute din prima repriză. Până la final, echipa lui Arteta a mai marcat de două ori şi s-a impus cu 6-0.

Fanii lui West Ham nu au suportat umilinţa din prima repriză cu Arsenal

Arsenal a mai marcat de 3 ori între minutele 41 şi 45+2. Saka, Gabriel şi Trossard au dus scorul la un incredibil 4-0. Fanii celor de la West Ham nu au suportat umilinţa şi au plecat spre case înainte să se termine prima repriză.

Reclamă

Doi titulari ai lui Arsenal, la un pas de bătaie, chiar pe teren

Doi titulari ai lui Arsenal, Oleksandr Zinchenko şi Ben White, au fost la un pas de bătaie la finalul meciului cu Nottingham, câştigat de „tunari”, cu 2-1.

După puţine minute de la fluierul de final, cei doi fundaşi şi-au aruncat cuvinte grele şi au fost aproape de un conflict fizic, intervenţia colegilor şi chiar a managerului Mikel Arteta liniştind lucrurile.

Totul a pornit de la golul încasat de Arsenal, în minutul 89, atunci când oaspeţii conduceau cu 2-0. Zinchenko şi White s-au contrat căutând vinovatul pentru reuşita lui Awoniy, care putea aduce un final dezastruos pentru Arsenal.

Reclamă 4 / 0/3

Tunarii au rezistat însă în cele opt minute din prelungiri şi sunt pe locul 2 în Premier League, cu 46 de puncte, după primele 22 de etape disputate. Lider e Liverpool, cu 48 de puncte şi un meci mai puţin disputat, cel cu Chelsea, ce va avea loc miercuri, de la ora 22:15.

După încăierarea dintre cei doi, Mikel Arteta a fost surprins pe teren alături de Zinchenko, pe care încerca să îl calmeze. Întrebat despre episod, managerul a găsit şi partea pozitivă a conflictului.

„Îmi place! Îmi place, pentru că cer mai mult unul de la celălalt, nu erau mulțumiți cu felul în care au primit acel gol și voiau să lămurească situația. S-au încins puțin spiritele, dar asta înseamnă că au considerat că nu a fost suficient. La cum am jucat, diferența trebuia să fie mai mare, nu trebuia să primim gol”, a spus Arteta.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:58 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și