Închide meniul

Arsenal, cifre uluitoare: 21 de goluri marcate în ultimele 4 partide în Premier League. Record uriaş pentru Arteta

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 martie 2024, 23:53

Reclamă
Arsenal, cifre uluitoare: 21 de goluri marcate în ultimele 4 partide în Premier League. Record uriaş pentru Arteta

Arsenal, cifre uluitoare: 21 de goluri marcate în ultimele 4 partide în Premier League

Profimedia

Arsenal are cifre uluitoare după victoria cu 6-0 în faţa celor de la Sheffield United: 21 de goluri marcate în ultimele 4 partide în Premier League. Culmea, deşi are cel mai bun atac şi cea mai bună apărare, echipa lui Mikel Arteta se află doar pe locul 3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arsenal Londra trece printr-o perioadă incredibilă. A marcat de 21 de ori în ultimele 4 meciuri din Premier League. Sheffield United a fost ultima echipă umilită de „tunari”. Echipa lui Arteta s-a impus cu un incredibil 6-0.

Arsenal, cifre uluitoare: 21 de goluri marcate în ultimele 4 partide în Premier League

Seria a început cu victoria cu 6-0 pe terenul celor de la West Ham. A urmat încă o victorie în deplasare, 5-0 cu Burnley. Arsenal s-a impus clar şi în derby-ul cu Newcastle, scor 4-1. Cu 68 de goluri, Arsenal are cel mai bun atac din Premier League. De asemenea, trupa lui Arteta are şi cea mai bună apărare: 23 de goluri primite.

După victoria cu Sheffield, Arteta a atins un record uriaş. Cu el pe bancă, Arsenal a ajuns la 300 goluri marcate în Premier League, după 161 de meciuri. Doar Guardiola, Klopp şi Manuel Pellegrini au avut nevoie de mai puţine meciuri pentru a atinge această bornă.

Reclamă

Fanii lui West Ham nu au suportat umilinţa din prima repriză cu Arsenal şi au plecat acasă înainte de pauză

Fanii lui West Ham nu au suportat umilinţa din prima repriză cu Arsenal şi au plecat acasă înainte de pauză. Imagini incredibile pe străzile de pe lângă stadionul celor de la West Ham, după ce Arsenal a marcat al patrulea gol din prima repriză. Fanii „ciocănarilor” nu au mai aşteptat pauza şi au plecat spre case.

Arsenal Londra a avut un final de primă repriză fabulos în derby-ul din deplasarea cu West Ham. Saliba a deschis scorul în minutul 32, însă ce avea să fie mai rău pentru West Ham avea să se producă în ultimile minute din prima repriză. Până la final, echipa lui Arteta a mai marcat de două ori şi s-a impus cu 6-0.

Arsenal a mai marcat de 3 ori între minutele 41 şi 45+2. Saka, Gabriel şi Trossard au dus scorul la un incredibil 4-0. Fanii celor de la West Ham nu au suportat umilinţa şi au plecat spre case înainte să se termine prima repriză.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și