Închide meniul

Ianis Hagi i-a cucerit pe fanii lui Rangers. Ce a făcut „Prinţul”, chiar dacă a fost trimis în Spania de scoţieni

Dan Roșu Publicat: 5 martie 2024, 8:42

Reclamă
Ianis Hagi i-a cucerit pe fanii lui Rangers. Ce a făcut „Prinţul, chiar dacă a fost trimis în Spania de scoţieni

Ianis Hagi i-a cucerit pe fanii lui Rangers

Ianis Hagi, în timpul unui meci - Profimedia Images

Ianis Hagi i-a cucerit pe fanii lui Rangers. Chiar dacă a fost împrumutat la începutul sezonului la Alaves pentru că nu şi-a găsit loc în echipă, acesta a rămas cu inima aproape de Ibrox.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis a demonstrat asta prin gestul făcut atunci când a văzut imaginile cu Steven Davis revenit pe Ibrox. Una dintre legendele lui Rangers, Davis s-a întors acasă după ce îşi anunţase retragerea din fotbal în ianuarie.

Ianis Hagi i-a cucerit pe fanii lui Rangers

Ianis Hagi a comentat simplu: „Legenda!” şi i-a cucerit pe scoţieni cu ataşamentul pe care îl are încă pentru club, chiar dacă în acest moment are mari dificultăţi să-şi găsească un loc de titular la Alaves.

Cei de la ibroxnews.com au adus aminte cum a fost îndepărtat Ianis în mandatul lui Beale, în urma celor cinci transferuri făcute în vară de Rangers, Kieran Dowell, Jose Cifuentes, forwards Danilo, Cyriel Dessers şi Abdallah Sima.

Ianis Hagi a mai prins 4 minute la Alaves

Ianis Hagi speră să prindă lotul lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024, iar pentru asta, jucătorul cotat la 3.5 milioane de euro are nevoie de mai multe minute la Alaves, acolo unde, în 2024, a jucat doar 21 de minute.

Reclamă

Patru dintre ele au venit în Osasuna – Alaves 1-0, meci în care a fost introdus pe teren în minutul 86, atunci când deja gazdele conduceau după reuşita lui Budimir, din minutul 76.

Alaves ocupă locul 13 în clasament, cu 29 de puncte, în timp ce Osasuna este pe 10, cu 36 de puncte.

Mihai Stoichiţă îl cere pe Ianis în primul 11 al lui Alaves

Ianis Hagi a fost titular în 6 meciuri ale lui Alaves. În total a intrat pe teren în 17 partide și a adunat 573 de minute. Fiul „Regelui” se va întoarce în vară la Rangers, după ce va expira împrumutul său în Spania. Deportivo Alaves nu are clauza unui transfer definitiv şi Mihai Stoichiţă caută explicaţii pentru situaţia grea în care se află fiul „Regelui”.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu înțeleg de ce nu joacă, nu sunt străluciți la Alaves. Mă tot uit, nici nu mă mai gândesc că nu joacă Ianis și fac comparație cu ăia care sunt în locul lui pe teren, la fel de bine putea să joace și Ianis. Să zici că era rezerva lui Isco. Sunt român, animat de naționalism, dar revenind la obiectivism.

Mă uit la antrenorul lor, de ce e nedreptățit. Poate să îți dea gol oricând, poate să îți dea o pasă luminoasă. Are o echipă plată. Nu este jucătorul lor și antrenorul se gândește că o să rămână toată viața acolo, să își țină grupul de jucători. Nedreptățit de faptul că trebuie să primească o șansă.

Continuă să piardă cu aceeași jucători sau să facă egal, bagă-l și pe ăla că de aia l-ai adus. De ce l-ai luat de la Rangers?”, a spus Stoichiţă, citat de fanatik.ro.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie Vezi toate știrile
Citește și