Închide meniul

Ianis Hagi i-a cucerit pe fanii lui Rangers. Ce a făcut „Prinţul”, chiar dacă a fost trimis în Spania de scoţieni

Dan Roșu Publicat: 5 martie 2024, 8:42

Reclamă
Ianis Hagi i-a cucerit pe fanii lui Rangers. Ce a făcut „Prinţul, chiar dacă a fost trimis în Spania de scoţieni

Ianis Hagi i-a cucerit pe fanii lui Rangers

Ianis Hagi, în timpul unui meci - Profimedia Images

Ianis Hagi i-a cucerit pe fanii lui Rangers. Chiar dacă a fost împrumutat la începutul sezonului la Alaves pentru că nu şi-a găsit loc în echipă, acesta a rămas cu inima aproape de Ibrox.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis a demonstrat asta prin gestul făcut atunci când a văzut imaginile cu Steven Davis revenit pe Ibrox. Una dintre legendele lui Rangers, Davis s-a întors acasă după ce îşi anunţase retragerea din fotbal în ianuarie.

Ianis Hagi i-a cucerit pe fanii lui Rangers

Ianis Hagi a comentat simplu: „Legenda!” şi i-a cucerit pe scoţieni cu ataşamentul pe care îl are încă pentru club, chiar dacă în acest moment are mari dificultăţi să-şi găsească un loc de titular la Alaves.

Cei de la ibroxnews.com au adus aminte cum a fost îndepărtat Ianis în mandatul lui Beale, în urma celor cinci transferuri făcute în vară de Rangers, Kieran Dowell, Jose Cifuentes, forwards Danilo, Cyriel Dessers şi Abdallah Sima.

Ianis Hagi a mai prins 4 minute la Alaves

Ianis Hagi speră să prindă lotul lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024, iar pentru asta, jucătorul cotat la 3.5 milioane de euro are nevoie de mai multe minute la Alaves, acolo unde, în 2024, a jucat doar 21 de minute.

Reclamă

Patru dintre ele au venit în Osasuna – Alaves 1-0, meci în care a fost introdus pe teren în minutul 86, atunci când deja gazdele conduceau după reuşita lui Budimir, din minutul 76.

Alaves ocupă locul 13 în clasament, cu 29 de puncte, în timp ce Osasuna este pe 10, cu 36 de puncte.

Mihai Stoichiţă îl cere pe Ianis în primul 11 al lui Alaves

Ianis Hagi a fost titular în 6 meciuri ale lui Alaves. În total a intrat pe teren în 17 partide și a adunat 573 de minute. Fiul „Regelui” se va întoarce în vară la Rangers, după ce va expira împrumutul său în Spania. Deportivo Alaves nu are clauza unui transfer definitiv şi Mihai Stoichiţă caută explicaţii pentru situaţia grea în care se află fiul „Regelui”.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu înțeleg de ce nu joacă, nu sunt străluciți la Alaves. Mă tot uit, nici nu mă mai gândesc că nu joacă Ianis și fac comparație cu ăia care sunt în locul lui pe teren, la fel de bine putea să joace și Ianis. Să zici că era rezerva lui Isco. Sunt român, animat de naționalism, dar revenind la obiectivism.

Mă uit la antrenorul lor, de ce e nedreptățit. Poate să îți dea gol oricând, poate să îți dea o pasă luminoasă. Are o echipă plată. Nu este jucătorul lor și antrenorul se gândește că o să rămână toată viața acolo, să își țină grupul de jucători. Nedreptățit de faptul că trebuie să primească o șansă.

Continuă să piardă cu aceeași jucători sau să facă egal, bagă-l și pe ăla că de aia l-ai adus. De ce l-ai luat de la Rangers?”, a spus Stoichiţă, citat de fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și