Închide meniul

Frederic Vasseur a anunţat „strategia” de la Ferrari care a fost un real succes

Dan Roșu Publicat: 5 martie 2024, 9:44

Reclamă
Frederic Vasseur a anunţat „strategia de la Ferrari care a fost un real succes

Frederic Vasseur a anunţat "strategia" de la Ferrari care a fost un real succes

Frederic Vasseur, la Marele Premiu al Bahrainului - Profimedia Images

Frederic Vasseur a anunţat „strategia” de la Ferrari care a fost un real succes. Şeful de la Maranello a dezvăluit că motivul pentru care aducerea lui Lewis Hamilton din 2025 a fost anunţată atât de vreme are legătură cu eliminarea tensiunilor din acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O legătură directă o are reacţia lui Carlos Sainz, care a dovedit încă o dată că este un profesionist desăvârşit. Pilotul va da totul în 2024 şi a început cu un podium la Bahrain, unde a terminat pe 3, înaintea colegului Charles Leclerc.

Frederic Vasseur a anunţat „strategia” de la Ferrari care a fost un real succes

„Sincer, am fost convins că va avea o astfel de reacţie. De aceea am decis să facem anunţul aşa devreme, pentru a ne putea concentra pe restul sezonului. Reacţia lui Carlos a fost impecabilă: `ok, mai am un sezon, voi da totul de la primul la ultimul viraj al sezonului`.

La Bahranin a fost puternic, solid, a făcut o treabă foarte bună. Sunt foarte fericit şi mulţumit”, a spus Frederic Vasseur, citat de formula1.com.

Carlos Sainz, o nouă reacţie după ce Lewis Hamilton a semnat cu Ferrari

Chiar şi Carlos Sainz a recunoscut că vestea venirii lui Hamilton la Ferrari l-a făcut să dea totul pentru Scuderia în sezonul 2024, ultimul al său la cea mai veche echipă de Formula 1.

Reclamă

„Din partea mea, evident că nu există resentimente, faţă de nimeni. Cred că aşa merg lucrurile în sport. Am foarte mult respect pentru Lewis şi pentru succesul pe care l-a avut în Formula 1. A luat decizia să vină la Ferrari. Aş fi făcut la fel dacă eram în locul lui.

Ferrari e o echipă bună pentru a doua parte a carierei. Nu ştiu unde se află el în acest moment, dar e o echipă din care îţi doreşti să faci parte, deci îi înţeleg perfect decizia. Eu mă voi concentra pe viitorul meu şi voi vedea ce voi face în continuare. Până atunci, voi da totul pentru această echipă”, a spus Carlos Sainz, pentru sursa citată anterior.

Lewis Hamilton: „Am o relaţie foarte bună cu Carlos Sainz”

„Susţin ce a spus Carlos şi cred că este important că avem o relaţie foarte bună. Cred că e ceva ce avem între noi, toţi piloţii, în ultimii ani, o doză mare de respect. Îl respect enorm pe Carlos. Nu cred că există tensiuni între noi.

Reclamă 4 / 0/3

E clar că a făcut o treabă bună cu echipa lui, nu e nimic personal, este ce se întâmplă în această lume a Formulei 1. Nimic nu se va schimba între noi. Nu cred că se va întâmpla aşa ceva”, a completat şi Hamilton.

Antena 3 CNN va transmite calificările Marelui Premiu al Arabiei Saudite, vineri, 8 martie, de la ora 19.00 şi apoi cursa, sâmbătă, 9 martie, de la ora 19.00. Antrenamentele de pe 7 şi 8 martie pot fi urmărite integral pe AntenaPLAY, pe canalul de sport AS şi pe cel dedicat.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai Vezi toate știrile
Citește și