Închide meniul

Carlos Sainz, o nouă reacţie după ce Lewis Hamilton a semnat cu Ferrari: „Aş fi făcut la fel. Voi da totul până voi pleca”

Dan Roșu Publicat: 29 februarie 2024, 8:04

Reclamă
Carlos Sainz, o nouă reacţie după ce Lewis Hamilton a semnat cu Ferrari: „Aş fi făcut la fel. Voi da totul până voi pleca

Carlos Sainz, o nouă reacţie după ce Lewis Hamilton a semnat cu Ferrari

Carlos Sainz şi Lewis Hamilton, în timpul unui intreviu - Profimedia Images

Carlos Sainz a avut o nouă reacţie după ce Lewis Hamilton a semnat cu Ferrari. Septuplul campion mondial va ajunge la Scuderia în sezonul 2025. Până atunci, Sainz speră să-şi ajute cât mai mult echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sainz are două victorii în carieră şi îi va lăsa locul lui Hamilton, care va încerca să îl depăşească pe Michael Schumacher la numărul de titluri mondiale. Cei doi au câte 7 în acest moment.

Carlos Sainz, o nouă reacţie după ce Lewis Hamilton a semnat cu Ferrari

„Din partea mea, evident că nu există resentimente, faţă de nimeni. Cred că aşa merg lucrurile în sport. Am foarte mult respect pentru Lewis şi pentru succesul pe care l-a avut în Formula 1. A luat decizia să vină la Ferrari. Aş fi făcut la fel dacă eram în locul lui.

Ferrari e o echipă bună pentru a doua parte a carierei. Nu ştiu unde se află el în acest moment, dar e o echipă din care îţi doreşti să faci parte, deci îi înţeleg perfect decizia. Eu mă voi concentra pe viitorul meu şi voi vedea ce voi face în continuare. Până atunci, voi da totul pentru această echipă”, a spus Carlos Sainz, citat de formula1.com.

Lewis Hamilton: „Nimic nu se va schimba între noi”

De cealaltă parte, Hamilton a vorbit şi el despre respectul care există acum între piloţii de Formula 1. Înainte de debutul sezonului 2024, Lewis are în cont 103 victorii şi 197 de podiumuri.

Reclamă

„Susţin ce a spus Carlos şi cred că este important că avem o relaţie foarte bună. Cred că e ceva ce avem între noi, toţi piloţii, în ultimii ani, o doză mare de respect. Îl respect enorm pe Carlos. Nu cred că există tensiuni între noi.

E clar că a făcut o treabă bună cu echipa lui, nu e nimic personal, este ce se întâmplă în această lume a Formulei 1. Nimic nu se va schimba între noi. Nu cred că se va întâmpla aşa ceva”, a completat şi Hamilton.

Antrenamentele pentru prima cursă de Formula 1 a anului încep joi, exclusiv în AntenaPLAY

Antrenamentele pentru prima cursă de Formula 1 a anului încep joi, exclusiv în AntenaPLAY, pe canalul dedicat. Vor fi două sesiuni de antrenament joi. Următoarele trei sezoane de Formula 1 sunt transmise exclusiv pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

La ora 13:30 începe prima sesiune de antrenament, în timp ce la ora 17:00 va începe cea de a doua sesiune de antrenament. Ambele sesiuni vor fi LIVE în AntenaPLAY.

A treia sesiune de antrenament va fi vineri, de la ora 14:30, LIVE în AntenaPLAY. Tot vineri, de la ora 18:00, vor fi calificările pentru Marele Premiu al Bahrainului, care vor fi transmise exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Sâmbătă, 2 martie, de la ora 17:00, este marea cursă, prima a noului sezon de Formula 1, LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și