Închide meniul

Frederic Vasseur a anunţat „strategia” de la Ferrari care a fost un real succes

Dan Roșu Publicat: 5 martie 2024, 9:44

Reclamă
Frederic Vasseur a anunţat „strategia de la Ferrari care a fost un real succes

Frederic Vasseur a anunţat "strategia" de la Ferrari care a fost un real succes

Frederic Vasseur, la Marele Premiu al Bahrainului - Profimedia Images

Frederic Vasseur a anunţat „strategia” de la Ferrari care a fost un real succes. Şeful de la Maranello a dezvăluit că motivul pentru care aducerea lui Lewis Hamilton din 2025 a fost anunţată atât de vreme are legătură cu eliminarea tensiunilor din acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O legătură directă o are reacţia lui Carlos Sainz, care a dovedit încă o dată că este un profesionist desăvârşit. Pilotul va da totul în 2024 şi a început cu un podium la Bahrain, unde a terminat pe 3, înaintea colegului Charles Leclerc.

Frederic Vasseur a anunţat „strategia” de la Ferrari care a fost un real succes

„Sincer, am fost convins că va avea o astfel de reacţie. De aceea am decis să facem anunţul aşa devreme, pentru a ne putea concentra pe restul sezonului. Reacţia lui Carlos a fost impecabilă: `ok, mai am un sezon, voi da totul de la primul la ultimul viraj al sezonului`.

La Bahranin a fost puternic, solid, a făcut o treabă foarte bună. Sunt foarte fericit şi mulţumit”, a spus Frederic Vasseur, citat de formula1.com.

Carlos Sainz, o nouă reacţie după ce Lewis Hamilton a semnat cu Ferrari

Chiar şi Carlos Sainz a recunoscut că vestea venirii lui Hamilton la Ferrari l-a făcut să dea totul pentru Scuderia în sezonul 2024, ultimul al său la cea mai veche echipă de Formula 1.

Reclamă

„Din partea mea, evident că nu există resentimente, faţă de nimeni. Cred că aşa merg lucrurile în sport. Am foarte mult respect pentru Lewis şi pentru succesul pe care l-a avut în Formula 1. A luat decizia să vină la Ferrari. Aş fi făcut la fel dacă eram în locul lui.

Ferrari e o echipă bună pentru a doua parte a carierei. Nu ştiu unde se află el în acest moment, dar e o echipă din care îţi doreşti să faci parte, deci îi înţeleg perfect decizia. Eu mă voi concentra pe viitorul meu şi voi vedea ce voi face în continuare. Până atunci, voi da totul pentru această echipă”, a spus Carlos Sainz, pentru sursa citată anterior.

Lewis Hamilton: „Am o relaţie foarte bună cu Carlos Sainz”

„Susţin ce a spus Carlos şi cred că este important că avem o relaţie foarte bună. Cred că e ceva ce avem între noi, toţi piloţii, în ultimii ani, o doză mare de respect. Îl respect enorm pe Carlos. Nu cred că există tensiuni între noi.

Reclamă 4 / 0/3

E clar că a făcut o treabă bună cu echipa lui, nu e nimic personal, este ce se întâmplă în această lume a Formulei 1. Nimic nu se va schimba între noi. Nu cred că se va întâmpla aşa ceva”, a completat şi Hamilton.

Antena 3 CNN va transmite calificările Marelui Premiu al Arabiei Saudite, vineri, 8 martie, de la ora 19.00 şi apoi cursa, sâmbătă, 9 martie, de la ora 19.00. Antrenamentele de pe 7 şi 8 martie pot fi urmărite integral pe AntenaPLAY, pe canalul de sport AS şi pe cel dedicat.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:35 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și