Închide meniul

Kylian Mbappe a rupt plasele, la propriu! Moment incredibil după golul marcat în Real Sociedad – PSG

Viviana Moraru Publicat: 5 martie 2024, 22:51

Reclamă
Kylian Mbappe a rupt plasele, la propriu! Moment incredibil după golul marcat în Real Sociedad – PSG

Kylian Mbappe a rupt plasele, la propriu, în Real Sociedad - PSG

Kylian Mbappe/ Profimedia

Kylian Mbappe a rupt plasele, la propriu, după ce a marcat în partida dintre Real Sociedad şi PSG. Starul francez a deschis scorul în duelul din returul optimile Champions League, iar plasa porţii s-a desprins de bară, meciul fiind întrerupt timp de câteva momente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG a învins-o cu 2-0 în tur pe Real Sociedad, astfel că este favorită certă pentru calificarea în sferturile Champions League. Partida este în format live text, pe AS.ro.

Kylian Mbappe a rupt plasele, la propriu, în Real Sociedad – PSG

Kylian Mbappe a reuşit să deschidă scorul în minutul 15. Starul francez a fost lansat în flancul stâng de o pasă superbă trimisă de Ousmane Dembele. Mbappe a preluat şi a reşit să fenteze un adversar, pentru a reuşi să înscrie, cu un şut la colţul lung.

Imediat după acest gol, meciul a fost pentru câteva momente întrerupt. Plasa s-a desprins de bara laterală a porţii şi a fost nevoie să se intervină pentru ca meciul să poate continua.

Reclamă

Kylian Mbappe a ajuns la cifre fabuloase în Champions League. Starul francez a reuşit să marcheze nu mai puţin de 45 de goluri şi să ofere alte 26 de pase decisive, în cele 69 de meciuri bifate, atât la PSG, cât şi la AS Monaco.

În acest sezon, Kylian Mbappe a strălucit în tricoul lui PSG. Acesta a marcat 33 de goluri şi a oferit şapte assist-uri, în cele 34 de meciuri jucate, în toate competiţiile.

Mbappe îşi va încheia contractul cu PSG la finalul sezonului şi i-a anunţat deja pe oficialii de pe Parc de Princes de faptul că nu-şi va mai prelungi înţelegerea. Acesta s-ar fi înţeles deja cu Real Madrid, echipa care l-a dorit cu insistenţă şi în urmă cu doi ani.

Reclamă 4 / 0/3

Kylian Mbappe s-a dus peste Luis Enrique şi a cerut explicaţii după ce a fost schimbat în AS Monaco – PSG

Kylian Mbappe s-a dus peste Luis Enrique şi a cerut explicaţii, după ce antrenorul spaniol a decis să îl înlocuiască pe superstarul francez la pauza meciului dintre AS Monaco şi PSG, încheiată la egalitate, scor 0-0.

După primele 45 de minute, Kolo Muani a intrat în locul lui Kylian Mbappe, iar starul lui PSG, care nu va mai continua pe Parc des Princes din această vară, a urmărit repriza secundă din tribune, alături de mama sa.

A doua zi, Kylian Mbappe i-a cerut explicaţii antrenorului de la PSG. Potrivit celor de la L’Equipe, citaţi de marca.com, cei doi s-au întâlnit sâmbătă dimineaţă şi au discutat pentru a „clarifica situaţia” şi pentru a „calma spiritele”.

Întâlnirea a durat minute bune, potrivit sursei mai sus menţionate, iar Enrique a explicat că decizia are legătură doar cu pregătirea pentru sezonul viitor, atunci când PSG va intra în era post-Mbappe. Acelaşi lucru l-a declarat şi Luis Enrique la finalul meciului, care a spus că jucătorii săi trebuie să se obişnuiască fără starul de 25 de ani.

Cu toate acestea, spaniolul l-a asigurat că se va baza pe Mbappe până la finalul sezonului în meciurile decisive ale parizienilor. Potrivit RMC Sport, Mbappe a recunoscut că a fost vorba şi despre lipsa de comunicare între el şi Lus Enrique.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:13 Primul transfer realizat de Gigi Becali la FCSB! Jucătorul face azi vizita medicală și semnează cu campioana 10:52 Un campion cu FCSB ar putea pleca de la echipă! Două rivale din Liga 1 se luptă pentru semnătura lui 10:26 Bayer Leverkusen, de neoprit în Bundesliga! O nouă victorie categorică înregistrată de campioana Germaniei 9:53 Primii jucători care pleacă de la FCU Craiova, după retrogradarea echipei! Unul este pe lista lui Gigi Becali la FCSB 9:38 Verdict dur pentru Simona Halep, înainte de startul turneului de la Paris! Americanii nu-i dau nicio șansă româncei 9:15 Scandal uriaş după PAOK – Olympiacos 2-0. Acuze fără precedent. „Ei joacă meciuri amicale în play-off” 9:14 „Un nesimțit!” Mircea Rednic a făcut praf un oficial de la Dinamo! Reacție categorică a antrenorului: „Se vor afla mai multe!” 8:39 Șefii lui Dinamo au răsuflat ușurați, după ce echipa a prins barajul! Anunță prime pentru jucători: „O mare ușurare!” 8:25 Adrian Mititelu, făcut praf după retrogradarea lui FC U Craiova: „Când eşti cel mai deştept şi toţi sunt proşti…” 8:16 „Premiul pentru fraierii fotbalului!” Adrian Mititelu Jr s-a prăbușit emoțional, după ce FCU Craiova a retrogradat! Vezi toate știrile
Citește și