Închide meniul

Kylian Mbappe a rupt plasele, la propriu! Moment incredibil după golul marcat în Real Sociedad – PSG

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 martie 2024, 22:51

Kylian Mbappe a rupt plasele, la propriu! Moment incredibil după golul marcat în Real Sociedad – PSG

Kylian Mbappe a rupt plasele, la propriu, în Real Sociedad - PSG

Kylian Mbappe/ Profimedia

Kylian Mbappe a rupt plasele, la propriu, după ce a marcat în partida dintre Real Sociedad şi PSG. Starul francez a deschis scorul în duelul din returul optimile Champions League, iar plasa porţii s-a desprins de bară, meciul fiind întrerupt timp de câteva momente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG a învins-o cu 2-0 în tur pe Real Sociedad, astfel că este favorită certă pentru calificarea în sferturile Champions League. Partida este în format live text, pe AS.ro.

Kylian Mbappe a rupt plasele, la propriu, în Real Sociedad – PSG

Kylian Mbappe a reuşit să deschidă scorul în minutul 15. Starul francez a fost lansat în flancul stâng de o pasă superbă trimisă de Ousmane Dembele. Mbappe a preluat şi a reşit să fenteze un adversar, pentru a reuşi să înscrie, cu un şut la colţul lung.

Imediat după acest gol, meciul a fost pentru câteva momente întrerupt. Plasa s-a desprins de bara laterală a porţii şi a fost nevoie să se intervină pentru ca meciul să poate continua.

Reclamă

Kylian Mbappe a ajuns la cifre fabuloase în Champions League. Starul francez a reuşit să marcheze nu mai puţin de 45 de goluri şi să ofere alte 26 de pase decisive, în cele 69 de meciuri bifate, atât la PSG, cât şi la AS Monaco.

În acest sezon, Kylian Mbappe a strălucit în tricoul lui PSG. Acesta a marcat 33 de goluri şi a oferit şapte assist-uri, în cele 34 de meciuri jucate, în toate competiţiile.

Mbappe îşi va încheia contractul cu PSG la finalul sezonului şi i-a anunţat deja pe oficialii de pe Parc de Princes de faptul că nu-şi va mai prelungi înţelegerea. Acesta s-ar fi înţeles deja cu Real Madrid, echipa care l-a dorit cu insistenţă şi în urmă cu doi ani.

Reclamă 4 / 0/3

Kylian Mbappe s-a dus peste Luis Enrique şi a cerut explicaţii după ce a fost schimbat în AS Monaco – PSG

Kylian Mbappe s-a dus peste Luis Enrique şi a cerut explicaţii, după ce antrenorul spaniol a decis să îl înlocuiască pe superstarul francez la pauza meciului dintre AS Monaco şi PSG, încheiată la egalitate, scor 0-0.

După primele 45 de minute, Kolo Muani a intrat în locul lui Kylian Mbappe, iar starul lui PSG, care nu va mai continua pe Parc des Princes din această vară, a urmărit repriza secundă din tribune, alături de mama sa.

A doua zi, Kylian Mbappe i-a cerut explicaţii antrenorului de la PSG. Potrivit celor de la L’Equipe, citaţi de marca.com, cei doi s-au întâlnit sâmbătă dimineaţă şi au discutat pentru a „clarifica situaţia” şi pentru a „calma spiritele”.

Întâlnirea a durat minute bune, potrivit sursei mai sus menţionate, iar Enrique a explicat că decizia are legătură doar cu pregătirea pentru sezonul viitor, atunci când PSG va intra în era post-Mbappe. Acelaşi lucru l-a declarat şi Luis Enrique la finalul meciului, care a spus că jucătorii săi trebuie să se obişnuiască fără starul de 25 de ani.

Cu toate acestea, spaniolul l-a asigurat că se va baza pe Mbappe până la finalul sezonului în meciurile decisive ale parizienilor. Potrivit RMC Sport, Mbappe a recunoscut că a fost vorba şi despre lipsa de comunicare între el şi Lus Enrique.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și