Închide meniul

Jurgen Klopp nu a stat pe gânduri și a spus cine este cel mai bun antrenor din lume: „Este remarcabil! A influențat fotbalul”

Alex Ioniță Publicat: 8 martie 2024, 17:24

Reclamă
Jurgen Klopp nu a stat pe gânduri și a spus cine este cel mai bun antrenor din lume: Este remarcabil! A influențat fotbalul”

Jurgen Klopp a spus pe cine consideră cel mai bun antrenor din lume

Jurgen Klopp / Profimedia

Jurgen Klopp nu a stat pe gânduri și a spus cine este cel mai bun antrenor din lume. Tehnicianul celor de la Liverpool a dezvăluit numele tehnicianului pe care îl admiră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Pep Guardiola, antrenorul rivalei din campionat, Manchester City. „Cormoranii” se vor duela cu „cetățenii” duminică, de la ora 17:45, în Premier League. Partida va fi în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Jurgen Klopp nu a stat pe gânduri și a spus cine este cel mai bun antrenor din lume

Tehnicianul celor de la Liverpool este de părere că Pep Guardiola a influențat lumea fotbalului. Totodată, Jurgen Klopp a spus că spaniolul merită să fie considerat cel mai bun antrenor din lume, datorită numeroaselor trofee pe care le-a câștigat.

Rivalul lui Pep a vorbit și despre modestia acestuia și a sugerat că spaniolul se comportă de parcă nu a câștigat niciodată vreun trofeu.

„Pep este cel mai bun antrenor din lume. În viața mea, el este cel mai remarcabil antrenor. Modul în care a influențat fotbalul. Multe trofee câștigate, dar se comportă de parcă n-ar fi câștigat niciodată nimic… dorința este extraordinară. Văd excelență”, a spus Jurgen Klopp.

Reclamă

Jurgen Klopp a vorbit despre rivalul său la conferința de presă de la finalul partidei cu Sparta Praga, din UEFA Europa League. La acest meci, „cormoranii” s-au distrat cu echipa din Cehia și s-au impus cu scorul de 5-1.

Jurgen Klopp, răspuns fabulos după ce Liverpool s-a distrat cu Sparta Praga

Jurgen Klopp a venit cu un răspuns fabulos după ce Liverpool s-a distrat cu Sparta Praga. Tehnicianul „cormoranilor” a amuzat pe toată lumea, la conferința de presă.

Liverpool a învins-o cu 5-1 pe Sparta Praga, în deplasare, în optimile UEFA Europa League. Duelul dintre cele două formații a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

La conferința de presă de la finalul partidei dintre Liverpool și Sparta Praga, un jurnalist prezent în sală l-a întrebat pe Jurgen Klopp dacă a fost impresionat de un jucător al adversarilor.

Întrebarea acestuia a fost cu subînțeles, jurnalistul dorind să afle dacă Liverpool ar dori să transfere vreun jucător de la Sparta. Răspunsul lui Jurgen Klopp a amuzat pe toată lumea prezentă în sala de conferință.

„(n.r. V-a impresionat vreun jucător de la Sparta Praga?) La vară mă retrag! Sau ce? Vreți să îl iau cu mine în vacanță?”, a fost răspunsul tehnicianului de la Liverpool.

Jurgen Klopp i-a anunțat pe oficialii de pe Anfield că va pleca de la Liverpool la finalul acestui sezon. A ajuns pe banca „cormoranilor” în anul 2015, iar, până în momentul de față i-a pregătit pe britanici în 474 de partide.

Alături de Liverpool, Jurgen Klopp a câștigat un titlu de campion, un FA Cup, o Supercupă, două Cupe ale Ligii, un UEFA Champions League și o Cupă Mondială a Cluburilor.

De asemenea, a fost desemnat cel mai bun antrenor de echipă de club din lume, în sezoanele 2018/2019 și 2019/2020.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:17 Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League 0:00 Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League 9
mai
23:50
Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu
9
mai
23:33
Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase
9
mai
23:21
Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024
9
mai
23:02
Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova
9
mai
22:41
Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă”
9
mai
22:11
„România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor
9
mai
21:37
Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA
9
mai
21:14
Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României
Vezi toate știrile
Citește și