Închide meniul

„V-a impresionat vreun jucător în această seară?” Jurgen Klopp, răspuns fabulos după ce Liverpool s-a distrat cu Sparta Praga

Alex Ioniță Publicat: 7 martie 2024, 22:54

Reclamă
V-a impresionat vreun jucător în această seară?” Jurgen Klopp, răspuns fabulos după ce Liverpool s-a distrat cu Sparta Praga

Jurgen Klopp, răspuns fabulos după ce Liverpool s-a distrat cu Sparta Praga

Jürgen Klopp / Profimedia

Jurgen Klopp a venit cu un răspuns fabulos după ce Liverpool s-a distrat cu Sparta Praga. Tehnicianul „cormoranilor” a amuzat pe toată lumea, la conferința de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool a învins-o cu 5-1 pe Sparta Praga, în deplasare, în optimile UEFA Europa League. Duelul dintre cele două formații a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Jurgen Klopp, răspuns fabulos după ce Liverpool s-a distrat cu Sparta Praga

La conferința de presă de la finalul partidei dintre Liverpool și Sparta Praga, un jurnalist prezent în sală l-a întrebat pe Jurgen Klopp dacă a fost impresionat de un jucător al adversarilor.

Întrebarea acestuia a fost cu subînțeles, jurnalistul dorind să afle dacă Liverpool ar dori să transfere vreun jucător de la Sparta. Răspunsul lui Jurgen Klopp a amuzat pe toată lumea prezentă în sala de conferință.

„(n.r. V-a impresionat vreun jucător de la Sparta Praga?) La vară mă retrag! Sau ce? Vreți să îl iau cu mine în vacanță?”, a fost răspunsul tehnicianului de la Liverpool.

Reclamă

Jurgen Klopp i-a anunțat pe oficialii de pe Anfield că va pleca de la Liverpool la finalul acestui sezon. A ajuns pe banca „cormoranilor” în anul 2015, iar, până în momentul de față i-a pregătit pe britanici în 474 de partide.

Alături de Liverpool, Jurgen Klopp a câștigat un titlu de campion, un FA Cup, o Supercupă, două Cupe ale Ligii, un UEFA Champions League și o Cupă Mondială a Cluburilor.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, a fost desemnat cel mai bun antrenor de echipă de club din lume, în sezoanele 2018/2019 și 2019/2020.

Jurgen Klopp, discurs fabulos după ce Liverpool a câștigat Cupa Ligii

Liverpool a avut mari probleme de lot înaintea finalei de pe Wembley, iar antrenorul german s-a bazat pe foarte mulți jucători tineri în ultimul act cu Chelsea. Tocmai din acest motiv, Klopp a recunoscut că acest trofeu va avea mereu un loc special în inima sa, mai ales că în Angliei se spune că nu poți câștiga trofee cu jucători tineri:

„Nu îmi pasă de moștenirea mea. Nu sunt aici să creez una. Sunt antrenorul unui club de fotbal și am o treabă de făcut. Nimic din ce s-a întâmplat în ultimii opt ani și jumătate nu s-ar fi întâmplat… e irepetabil. Nu ai fi putut face asta la alt club. A fost totul făcut pentru această combinație și e fantastic. Am învățat cu toții atât de multe lucruri în această perioadă. Nu e o problemă dacă pleacă antrenorul. Ar fi o problemă dacă pleacă acești oameni, suporterii noștri. Atâta timp cât ei sunt aici, Liverpool Football Club va fi bine și asta e cel mai important.

Haideți, a fost special. Ați văzut meciul, circumstanțele. Am avut probleme înainte de meci, au devenit și mai mari în timpul meciului. Și după ce am trecut prin toate astea, vedeai jucătorii obosiți. Nu știu cine va juca miercuri, dar această seară nu o voi uita niciodată. Dacă ceilalți nu văd lucrurile la fel, nu e o problemă. Pentru mine e o amintire pe care o voi păstra întotdeauna.

Mi s-a spus că este o vorbă în Anglia care spune că nu câștigi trofee cu tineri. Din cei peste 20 de ani în care am antrenat, acesta este trofeul cel mai special pe care l-am câștigat. Este excepțional”, a declarat Jurgen Klopp, potrivit liverpoolfc.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și