Închide meniul

Jurgen Klopp nu a stat pe gânduri și a spus cine este cel mai bun antrenor din lume: „Este remarcabil! A influențat fotbalul”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 8 martie 2024, 17:24

Jurgen Klopp nu a stat pe gânduri și a spus cine este cel mai bun antrenor din lume: Este remarcabil! A influențat fotbalul”

Jurgen Klopp a spus pe cine consideră cel mai bun antrenor din lume

Jurgen Klopp / Profimedia

Jurgen Klopp nu a stat pe gânduri și a spus cine este cel mai bun antrenor din lume. Tehnicianul celor de la Liverpool a dezvăluit numele tehnicianului pe care îl admiră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Pep Guardiola, antrenorul rivalei din campionat, Manchester City. „Cormoranii” se vor duela cu „cetățenii” duminică, de la ora 17:45, în Premier League. Partida va fi în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Jurgen Klopp nu a stat pe gânduri și a spus cine este cel mai bun antrenor din lume

Tehnicianul celor de la Liverpool este de părere că Pep Guardiola a influențat lumea fotbalului. Totodată, Jurgen Klopp a spus că spaniolul merită să fie considerat cel mai bun antrenor din lume, datorită numeroaselor trofee pe care le-a câștigat.

Rivalul lui Pep a vorbit și despre modestia acestuia și a sugerat că spaniolul se comportă de parcă nu a câștigat niciodată vreun trofeu.

„Pep este cel mai bun antrenor din lume. În viața mea, el este cel mai remarcabil antrenor. Modul în care a influențat fotbalul. Multe trofee câștigate, dar se comportă de parcă n-ar fi câștigat niciodată nimic… dorința este extraordinară. Văd excelență”, a spus Jurgen Klopp.

Reclamă

Jurgen Klopp a vorbit despre rivalul său la conferința de presă de la finalul partidei cu Sparta Praga, din UEFA Europa League. La acest meci, „cormoranii” s-au distrat cu echipa din Cehia și s-au impus cu scorul de 5-1.

Jurgen Klopp, răspuns fabulos după ce Liverpool s-a distrat cu Sparta Praga

Jurgen Klopp a venit cu un răspuns fabulos după ce Liverpool s-a distrat cu Sparta Praga. Tehnicianul „cormoranilor” a amuzat pe toată lumea, la conferința de presă.

Liverpool a învins-o cu 5-1 pe Sparta Praga, în deplasare, în optimile UEFA Europa League. Duelul dintre cele două formații a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

La conferința de presă de la finalul partidei dintre Liverpool și Sparta Praga, un jurnalist prezent în sală l-a întrebat pe Jurgen Klopp dacă a fost impresionat de un jucător al adversarilor.

Întrebarea acestuia a fost cu subînțeles, jurnalistul dorind să afle dacă Liverpool ar dori să transfere vreun jucător de la Sparta. Răspunsul lui Jurgen Klopp a amuzat pe toată lumea prezentă în sala de conferință.

„(n.r. V-a impresionat vreun jucător de la Sparta Praga?) La vară mă retrag! Sau ce? Vreți să îl iau cu mine în vacanță?”, a fost răspunsul tehnicianului de la Liverpool.

Jurgen Klopp i-a anunțat pe oficialii de pe Anfield că va pleca de la Liverpool la finalul acestui sezon. A ajuns pe banca „cormoranilor” în anul 2015, iar, până în momentul de față i-a pregătit pe britanici în 474 de partide.

Alături de Liverpool, Jurgen Klopp a câștigat un titlu de campion, un FA Cup, o Supercupă, două Cupe ale Ligii, un UEFA Champions League și o Cupă Mondială a Cluburilor.

De asemenea, a fost desemnat cel mai bun antrenor de echipă de club din lume, în sezoanele 2018/2019 și 2019/2020.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! Vezi toate știrile
Citește și