Închide meniul

Ioan Andone a spus cine este dezamăgirea sezonului din Liga 1: „Trebuia să fie în play-off!” Patronul care se va enerva la culme

Alex Ioniță Publicat: 9 martie 2024, 15:30

Reclamă
Ioan Andone a spus cine este dezamăgirea sezonului din Liga 1: Trebuia să fie în play-off!” Patronul care se va enerva la culme

Ioan Andone a spus cine este dezamăgirea sezonului din Liga 1

Ioan Andone, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Ioan Andone a spus cine este dezamăgirea sezonului din Liga 1. Legenda clubului din Ștefan cel Mare nu a stat pe gânduri și a dat imediat un răspuns care îl va scoate din minți pe un patron din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa rostită de Andone este FCU Craiova, patronată de Adrian Mititelu. Clubul din Bănie ocupă o poziție modestă în clasament, a 13-a, cu doar 31 de puncte înainte de ultima etapă a sezonului regulat.

Ioan Andone a spus cine este dezamăgirea sezonului din Liga 1

Fostul antrenor al lui Dinamo este de părere că oltenii lui Adrian Mititelu ar fi trebui să ocupe o poziție de play-off, la finalul acestui sezon regular.

Ioan Andone și-a argumentat opinia și a spus că lotul de la FCU este unul valoros, însă problemele acestora au fost cauzate de schimbările de antrenori.

„Dinamo se bate cu Voluntari, FCU Craiova și Iași. Se înjumătățesc punctele, joci meciurile directe, ai șanse să scapi dacă faci jocuri bune.

Reclamă

FCU Craiova are un lot cu care trebuia să fie în play-off, dar au schimbat antrenorii, ideile, sunt mai multe chestii. Craiova trebuia să fie în play-off, părerea mea”, a spus Ioan Andone la digisport.ro.

Sediul clubului lui Adrian Mititelu, vandalizat cu o zi înainte de FCU Craiova – Universitatea Craiova

Sediul clubului lui Adrian Mititelu a fost vandalizat cu o zi înainte de FCU Craiova – Universitatea Craiova, meci ce se va disputa duminică, de la ora 20:45, LIVE TEXT pe as.ro.

În dimineaţa de sâmbătă, câţiva bărbaţi au aruncat cu o substanţă neagră pe sediul clubului, dar şi pe una dintre maşinile clubului, care era parcată în faţa intrării.

Reclamă 4 / 0/3

„În dimineaţa zilei de 09 martie a.c., în jurul orei 05.00, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe peretele exterior și pe ușa de acces în magazinul oficial al unui club sportiv din Craiova, persoane necunoscute au aruncat cu o substanță lichidă de culoare neagră.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, identificarea autorilor și luarea măsurilor legale”, se arată în Comunicatul IPJ Dolj.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6 13
mai
23:38
„Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!”
13
mai
23:21
„A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege”
13
mai
23:04
Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!”
13
mai
23:01
Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă
13
mai
22:46
Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi
13
mai
22:29
Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare
13
mai
22:10
Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare
13
mai
22:09
Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor
13
mai
22:05
Farul – Universitatea Craiova 3-3. Mitriţă, eroul oltenilor! Hat-trick cu care oltenii au revenit de la 0-3. Dezastru pentru Hagi
Vezi toate știrile
Citește și