Închide meniul

Ioan Andone a spus cine este dezamăgirea sezonului din Liga 1: „Trebuia să fie în play-off!” Patronul care se va enerva la culme

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 9 martie 2024, 15:30

Ioan Andone a spus cine este dezamăgirea sezonului din Liga 1: Trebuia să fie în play-off!” Patronul care se va enerva la culme

Ioan Andone a spus cine este dezamăgirea sezonului din Liga 1

Ioan Andone, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Ioan Andone a spus cine este dezamăgirea sezonului din Liga 1. Legenda clubului din Ștefan cel Mare nu a stat pe gânduri și a dat imediat un răspuns care îl va scoate din minți pe un patron din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa rostită de Andone este FCU Craiova, patronată de Adrian Mititelu. Clubul din Bănie ocupă o poziție modestă în clasament, a 13-a, cu doar 31 de puncte înainte de ultima etapă a sezonului regulat.

Ioan Andone a spus cine este dezamăgirea sezonului din Liga 1

Fostul antrenor al lui Dinamo este de părere că oltenii lui Adrian Mititelu ar fi trebui să ocupe o poziție de play-off, la finalul acestui sezon regular.

Ioan Andone și-a argumentat opinia și a spus că lotul de la FCU este unul valoros, însă problemele acestora au fost cauzate de schimbările de antrenori.

„Dinamo se bate cu Voluntari, FCU Craiova și Iași. Se înjumătățesc punctele, joci meciurile directe, ai șanse să scapi dacă faci jocuri bune.

Reclamă

FCU Craiova are un lot cu care trebuia să fie în play-off, dar au schimbat antrenorii, ideile, sunt mai multe chestii. Craiova trebuia să fie în play-off, părerea mea”, a spus Ioan Andone la digisport.ro.

Sediul clubului lui Adrian Mititelu, vandalizat cu o zi înainte de FCU Craiova – Universitatea Craiova

Sediul clubului lui Adrian Mititelu a fost vandalizat cu o zi înainte de FCU Craiova – Universitatea Craiova, meci ce se va disputa duminică, de la ora 20:45, LIVE TEXT pe as.ro.

În dimineaţa de sâmbătă, câţiva bărbaţi au aruncat cu o substanţă neagră pe sediul clubului, dar şi pe una dintre maşinile clubului, care era parcată în faţa intrării.

Reclamă 4 / 0/3

„În dimineaţa zilei de 09 martie a.c., în jurul orei 05.00, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe peretele exterior și pe ușa de acces în magazinul oficial al unui club sportiv din Craiova, persoane necunoscute au aruncat cu o substanță lichidă de culoare neagră.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, identificarea autorilor și luarea măsurilor legale”, se arată în Comunicatul IPJ Dolj.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și