Închide meniul

„Trebuie să fii nesimţit!” Valeriu Iftime s-a prăbuşit emoţional după meciul cu Farul: „Te laşi dracului de tot! Ruşinos!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 martie 2024, 18:04

Reclamă
„Trebuie să fii nesimţit! Valeriu Iftime s-a prăbuşit emoţional după meciul cu Farul: „Te laşi dracului de tot! Ruşinos!

Valeriu Iftime s-a prăbuşit emoţional după meciul cu Farul

Valeriu Iftime, înaintea unui meci / Hepta

Valeriu Iftime s-a prăbuşit emoţional după meciul cu Farul, scor 0-0. Valeriu Iftime a criticat dur arbitrajul lui Horia Mladinovici, căruia i-a reproşat că a dat doar 3 minute de prelungire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime a avut un discurs dur şi la adresa Bogdan Andone, căruia i-a reproşat o schimbare făcută în minutul 90.

Valeriu Iftime s-a prăbuşit emoţional după meciul cu Farul

E rușinos. E dezarmant arbitrajul. Nu poți să fii tușier și să nu vezi două faulturi la 10 metri. Îl calcă pe Florescu, nu dă fault. Îl calcă pe Benzar, nu dă fault. Iese mingea afară zece centimetri și el nu vede.

Stăm la VAR patru minute și el dă trei minute de prelungiri. Trebuie să fii pur și simplu nesimțit. Rușinos. Noi nu am avut ocazii extraordinare, dar am jucat bine. Farul a jucat la 0-0. Și Andone, foarte fricos. Schimbi în minutul 90. Îl bagi pe Șeroni… Nu înțeleg, ăstia sunt în zece oameni și nu faci schimbări, un atacant în plus. Îmi pare rău, sunt pur și simplu dezarmat de arbitraj. La Cluj ne-au făcut zob, la Steaua (n.r. FCSB) ne-au făcut zob, acasă cu Sepsi ne-au făcut zob.

Nu poți să dai doar trei minute de prelungiri. Te lași dracului de tot, te duci în lumea ta. Îți mănânci banii, nervii, să ce?”, a spus Valeriu Iftime pentru cei de la btonline.ro.

Reclamă

Sepsi şi Farul Constanţa sunt ultimele două echipe care şi-au câştigat prezenţa în play-off-ul Ligii 1. Sepsi s-a impus la Ploieşti, cu 2-1, în timp ce Farul a făcut 0-0 la Botoşani.

În clasament, FCSB este lider, cu 64 de puncte, CFR Cluj ocupă poziţia secundă, cu 53 de puncte, iar Rapid completează podiumul, cu 52 de puncte. Pe locul 4 se află CS Universitatea Craiova (46 de puncte), locul 5 este ocupat de Sepsi, cu 43 de puncte, în timp ce locurile de play-off au fost completate cu echipa campioană, Farul, pe 6, cu 43 de puncte. Astfel, în play-off-ul ediţiei 2023-2024 s-au calificat echipele care au jucat în această fază şi sezonul trecut.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
8
mai
20:53
Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3
Vezi toate știrile
Citește și