Închide meniul

„Trebuie să fii nesimţit!” Valeriu Iftime s-a prăbuşit emoţional după meciul cu Farul: „Te laşi dracului de tot! Ruşinos!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 martie 2024, 18:04

„Trebuie să fii nesimţit! Valeriu Iftime s-a prăbuşit emoţional după meciul cu Farul: „Te laşi dracului de tot! Ruşinos!

Valeriu Iftime s-a prăbuşit emoţional după meciul cu Farul

Valeriu Iftime, înaintea unui meci / Hepta

Valeriu Iftime s-a prăbuşit emoţional după meciul cu Farul, scor 0-0. Valeriu Iftime a criticat dur arbitrajul lui Horia Mladinovici, căruia i-a reproşat că a dat doar 3 minute de prelungire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime a avut un discurs dur şi la adresa Bogdan Andone, căruia i-a reproşat o schimbare făcută în minutul 90.

Valeriu Iftime s-a prăbuşit emoţional după meciul cu Farul

E rușinos. E dezarmant arbitrajul. Nu poți să fii tușier și să nu vezi două faulturi la 10 metri. Îl calcă pe Florescu, nu dă fault. Îl calcă pe Benzar, nu dă fault. Iese mingea afară zece centimetri și el nu vede.

Stăm la VAR patru minute și el dă trei minute de prelungiri. Trebuie să fii pur și simplu nesimțit. Rușinos. Noi nu am avut ocazii extraordinare, dar am jucat bine. Farul a jucat la 0-0. Și Andone, foarte fricos. Schimbi în minutul 90. Îl bagi pe Șeroni… Nu înțeleg, ăstia sunt în zece oameni și nu faci schimbări, un atacant în plus. Îmi pare rău, sunt pur și simplu dezarmat de arbitraj. La Cluj ne-au făcut zob, la Steaua (n.r. FCSB) ne-au făcut zob, acasă cu Sepsi ne-au făcut zob.

Nu poți să dai doar trei minute de prelungiri. Te lași dracului de tot, te duci în lumea ta. Îți mănânci banii, nervii, să ce?”, a spus Valeriu Iftime pentru cei de la btonline.ro.

Reclamă

Sepsi şi Farul Constanţa sunt ultimele două echipe care şi-au câştigat prezenţa în play-off-ul Ligii 1. Sepsi s-a impus la Ploieşti, cu 2-1, în timp ce Farul a făcut 0-0 la Botoşani.

În clasament, FCSB este lider, cu 64 de puncte, CFR Cluj ocupă poziţia secundă, cu 53 de puncte, iar Rapid completează podiumul, cu 52 de puncte. Pe locul 4 se află CS Universitatea Craiova (46 de puncte), locul 5 este ocupat de Sepsi, cu 43 de puncte, în timp ce locurile de play-off au fost completate cu echipa campioană, Farul, pe 6, cu 43 de puncte. Astfel, în play-off-ul ediţiei 2023-2024 s-au calificat echipele care au jucat în această fază şi sezonul trecut.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și