Închide meniul

Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen – Mainz 8-1! Englezul a stabilit un nou record în Bundesliga

Alex Masgras Publicat: 9 martie 2024, 18:34

Reclamă
Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen – Mainz 8-1! Englezul a stabilit un nou record în Bundesliga

Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen - Mainz 8-1

Harry Kane, în Bayern Munchen - Mainz 8-1 / Profimedia

Harry Kane a realizat o performanţă fantastică în Bayern Munchen – Mainz 8-1! Atacantul englez a marcat un nou hat-trick în tricoul bavarezilor şi a ajuns la 30 de goluri în 25 de meciuri disputate în acest sezon din Bundesliga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Harry Kane a stabilit şi un nou record în campionatul din Germania. Este primul jucător din istoria Bundesligii care a reuşit să înscrie patru hat-trick-uri în primul său sezon în prima ligă din Germania.

Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen – Mainz 8-1!

Harry Kane a deschis scorul în minutul 13, din pasa lui Jamal Musiala. Echipa lui Thomas Tuchel a majorat diferenţa în minutul 20, prin Goretzka. Bavarezii au avut ceva emoţii în minutul 31, atunci când Amiri a redus din diferenţă. Harry Kane a mai marcat în minutul 45+7 şi a realizat dubla, stabilind şi scorul primei reprize.

De la cabine, jucătorii lui Thomas Tuchel au ieşit extrem de motivaţi şi au adus aminte de echipa care a dominat fotbalul german în ultimii 10 ani. Thomas Muller a majorat diferenţa încă din minutul 47, după care Musiala a reuşit şi el dubla în minutul 61. Serge Gnabry şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor în minutul 61, după care Harry Kane a scris istorie în minutul 70. El a marcat golul cu numărul 30 în Bundesliga şi al patrulea hat-trick din acest sezon. Recitalul a fost încheiat de Goretzka, cel care a înscris în prelungiri cu o lovitură de cap din centrarea lui Kimmich.

Reclamă

Harry Kane urmăreşte recordul lui Robert Lewnadowski

De asemenea, acesta este al treilea sezon pentru internaţionalul englez cu cel puţin 35 de goluri. Precedentele două sezoane au fost 2016/17 (35 de goluri) şi 2017/18 (41 de goluri).

Recordul în Bundesliga este al lui Robert Lewandowski. Fostul atacant al bavarezilor a marcat 41 de goluri, iar Harry Kane mai are nevoie de 12 goluri în următoarele 13 meciuri pentru a-l depăşi pe polonez.

Reclamă 4 / 0/3

Victoria la scor în faţa lui Mainz nu o ajută foarte mult pe Bayern în ceea ce priveşte situaţia din clasament. Formaţia lui Tuchel a ajuns la 57 de puncte şi se află la 7 puncte în spatele liderului Bayer Leverkusen. Echipa lui Xabi Alonso are însă şansa să refacă diferenţa de 10 puncte, în cazul unei victorii în meciul de duminică de pe teren propriu cu Wolfsburg.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
Vezi toate știrile
Citește și