Închide meniul

Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen – Mainz 8-1! Englezul a stabilit un nou record în Bundesliga

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 9 martie 2024, 18:34

Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen – Mainz 8-1! Englezul a stabilit un nou record în Bundesliga

Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen - Mainz 8-1

Harry Kane, în Bayern Munchen - Mainz 8-1 / Profimedia

Harry Kane a realizat o performanţă fantastică în Bayern Munchen – Mainz 8-1! Atacantul englez a marcat un nou hat-trick în tricoul bavarezilor şi a ajuns la 30 de goluri în 25 de meciuri disputate în acest sezon din Bundesliga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Harry Kane a stabilit şi un nou record în campionatul din Germania. Este primul jucător din istoria Bundesligii care a reuşit să înscrie patru hat-trick-uri în primul său sezon în prima ligă din Germania.

Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen – Mainz 8-1!

Harry Kane a deschis scorul în minutul 13, din pasa lui Jamal Musiala. Echipa lui Thomas Tuchel a majorat diferenţa în minutul 20, prin Goretzka. Bavarezii au avut ceva emoţii în minutul 31, atunci când Amiri a redus din diferenţă. Harry Kane a mai marcat în minutul 45+7 şi a realizat dubla, stabilind şi scorul primei reprize.

De la cabine, jucătorii lui Thomas Tuchel au ieşit extrem de motivaţi şi au adus aminte de echipa care a dominat fotbalul german în ultimii 10 ani. Thomas Muller a majorat diferenţa încă din minutul 47, după care Musiala a reuşit şi el dubla în minutul 61. Serge Gnabry şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor în minutul 61, după care Harry Kane a scris istorie în minutul 70. El a marcat golul cu numărul 30 în Bundesliga şi al patrulea hat-trick din acest sezon. Recitalul a fost încheiat de Goretzka, cel care a înscris în prelungiri cu o lovitură de cap din centrarea lui Kimmich.

Reclamă

Harry Kane urmăreşte recordul lui Robert Lewnadowski

De asemenea, acesta este al treilea sezon pentru internaţionalul englez cu cel puţin 35 de goluri. Precedentele două sezoane au fost 2016/17 (35 de goluri) şi 2017/18 (41 de goluri).

Recordul în Bundesliga este al lui Robert Lewandowski. Fostul atacant al bavarezilor a marcat 41 de goluri, iar Harry Kane mai are nevoie de 12 goluri în următoarele 13 meciuri pentru a-l depăşi pe polonez.

Reclamă 4 / 0/3

Victoria la scor în faţa lui Mainz nu o ajută foarte mult pe Bayern în ceea ce priveşte situaţia din clasament. Formaţia lui Tuchel a ajuns la 57 de puncte şi se află la 7 puncte în spatele liderului Bayer Leverkusen. Echipa lui Xabi Alonso are însă şansa să refacă diferenţa de 10 puncte, în cazul unei victorii în meciul de duminică de pe teren propriu cu Wolfsburg.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și