Închide meniul
Foto

Harry Kane, prezentat oficial la Bayern Munchen! Ar putea debuta chiar în această seară, în Supercupa Germaniei!

Bogdan Stănescu Publicat: 12 august 2023, 11:00

Reclamă
Harry Kane, prezentat oficial la Bayern Munchen! Ar putea debuta chiar în această seară, în Supercupa Germaniei!

Harry Kane, prezentat oficial la Bayern Munchen!

Harry Kane, prezentat oficial / Instagram Bayern Munchen

Harry Kane a semnat cu Bayern Munchen! Starul naţionalei Angliei a fost prezentat oficial de către clubul german. Kane a ajuns, în cele din urmă, la campioana Germaniei, după negocieri aprige cu Tottenham.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kane şi-ar dori să debuteze la Bayern Munchen chiar în această sâmbătă, în Supercupa Germaniei. Bayern o va întâlni pe Leipzig de la ora 21:45.

Harry Kane, prezentat oficial la Bayern Munchen!

Harry Kane a semnat contractul cu Bayern Munchen și a făcut vizita medicală înaintea transferului de 100 de milioane de lire sterline de la Tottenham, căpitanul Angliei sperând debuteze sâmbătă (n.r. la Bayern)”, anunţau anterior jurnaliştii de la Sky Sports pe contul de Twitter.

Campioana Germaniei a făcut un efort uriaş pentru a-şi asigura serviciile starului englez. Bayern a pornit negocierile de la o sumă de 70 de milioane de euro, pe care Tottenham a respins-o rapid. Ulterior, Bayern a mai făcut două oferte, îmbunătăţind constant suma, fără efect.

Bayern Munchen şi Tottenham au ajuns la un acord pentru o sumă de 100 de milioane de lire sterline, la care se adaugă bonusuri.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by FC Bayern (@fcbayern)

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Sky Sports (@skysports)

Tottenham a acceptat a 4-a ofertă făcută de Bayern pentru Harry Kane

Tottenham a acceptat a 4-a ofertă făcută de Bayern pentru Harry Kane. Astfel, transferul verii s-a făcut! Atacantul în vârstă de 30 de ani s-a despărţit de clubul la care şi-a făcut junioratul şi în tricoul căruia a scris istorie timp de mai bine de un deceniu.

Reclamă 4 / 0/3

Din moment ce Kane îşi dorea să plece şi mai avea contract numai până în vara anului viitor, oficialii lui Tottenham şi-au dat în cele din urmă acordul. Este vestea momentului în fotbalul mondial.

Sezonul trecut, Harry Kane s-a clasat pe locul al doilea în clasamentul golgheterilor din Premier League, cu 30 de reuşite. Pe primul loc a fost Erling Haaland, atacantul lui Manchester City, cu 36 de goluri.

În sezonul recent încheiat, Kane a devenit cel mai bun marcator din istoria lui Tottenham, după ce a doborât recordul lui Jimmy Graves, care a stat în picioare mai bine de 50 de ani. În total, el a ajuns la 280 de goluri în 435 de partide disputate în tricoul lui Tottenham.

Ange Postecoglou a vorbit despre situaţia lui Harry Kane la Tottenham

Ange Postecoglou, noul antrenor al celor de la Tottenham, a vorbit recent despre situaţia lui Harry Kane şi a dezvăluit că nu a primit asigurări din partea conducerii că atacantul de 30 de ani va rămâne la Spurs.

Nu am primit asigurări şi nici nu mă aştept să primesc. Harry face parte deja din istoria acestui club şi îl vreau aici. Conversaţia mea cu el va fi despre cum vom putea să facem ca acest club să aibă succes, lucru pe care îl vrea şi el.

Încerc să mă concentrez asupra lucrurilor pe care le ştiu acum, iar acum ştiu că Harry face parte din echipă. E nerăbdător să revină la antrenamente şi să începem să lucrăm împreună”, a declarat Ange Postecoglou, potrivit goal.com.

Tottenham va debuta în noul sezon din Premier League pe 18 august, pe terenul celor de la West Ham.

Reclamă

Harry Kane este cotat de site-ul transfermarkt.com la 90 de milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și