Închide meniul

Prima reacţie a lui Marius Şumudică după ce Rapid a umilit FCSB: „Întrebaţi ce înseamnă asta pentru ei!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 martie 2024, 22:40

Reclamă
Prima reacţie a lui Marius Şumudică după ce Rapid a umilit FCSB: „Întrebaţi ce înseamnă asta pentru ei!

Prima reacţie a lui Marius Şumudică după ce Rapid a umilit FCSB

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Profimedia

Prima reacţie a lui Marius Şumudică după ce Rapid a umilit FCSB. Legenda Rapidului a spus că îşi doreşte şi ca Universitatea Craiova să câştige derby-ul cu FC U Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică e de părere că s-a relansat campionatul după ce Rapid a câştigat cu 4-0 partida cu FCSB. Şumudică a spus că echipa lui Gigi Becali a fost inexistentă în derby.

Prima reacţie a lui Marius Şumudică după ce Rapid a umilit FCSB

„S-a relansat campionatul. Îmi doresc din tot sufletul să bată şi Craiova lui Rotaru mâine şi să avem un playoff pe cinste. Nu mă aşteptam la acest scor. Rapid a jucat foarte bine, FCSB inexistentă. Nu ştiu ce înseamnă pentru Rapid, întrebaţi ce înseamnă pentru FCSB!„, a spus Marius Şumudică la plecarea de la stadion.

Albion Rrahmani, după ce Rapid şi-a umilit rivala FCSB, 4-0 pe Arena Naţională

Albion Rrahmani a oferit primele declaraţii după ce Rapid şi-a umilit rivala FCSB, 4-0 pe Arena Naţională. Kosovarul a reuşit o dublă de senzaţie, în repriza a doua şi anunţă că echipa sa va lupta la titlul din Liga 1.

„Am jucat cu cea mai bună echipă a Ligii. Au fost mulţi fani. Le mulţumesc tuturor fanilor noştri. A fost o sărbătoare pentru noi. Am jucat foarte bine, am dat 100% de fiecare dată. Am meritat această victorie şi acest scor.

Reclamă

Sunt bine acum. Sunt bine fizic, piciorul e ok acum. Norocul meu e familia mea. Tata a fost jucător în Kosovo şi am moştenit talentul lui, mă antrenez mult cu el. Am învăţat multe şi de la foştii mei antrenori.

Normal că luptăm la titlu, suntem într-o formă bună, suntem o echipă bună. Vom lupta pentru titlu”, a spus Albion Rrahmani, citat de digisport.ro.

Rrahmani, dublă în Rapid – FCSB 4-0

Albion Rrahmani a reuşit o dublă de vis în Rapid – FCSB 4-0! Atacantul kosovar continuă să fie unul dintre cei mai importanţi jucători din echipa lui Cristiano Bergodi în acest sezon, iar acest lucru s-a văzut din plin în meciul de pe Arena Naţională.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid s-a impus cu 4-0 în faţa liderului FCSB, în ultimul meci din sezonul regulat al Ligii 1. Albion Rrahmani a marcat două dintre golurile giuleştenilor, ambele în repriza secundă.

Rapid a intrat în avantaj la pauză, graţie golului marcat de Iacob în minutul 33. După pauză, Albion Rrahmani a marcat primul gol din pasa conaţionalului Krasniqi, în minutul 53. În minutul 74, Rrahmani s-a transformat în pasator la golul lui Kransiqi, după care a bifat dubla în minutul 82, atunci când a dus scorul la un neverosiminil 4-0.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:16 Victor Becali, anunțul momentului despre viitorul lui Dennis Man. Ce se întâmplă cu românul, după promovarea Parmei în Serie A 7:49 VIDEOOleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă! Momente tulburătoare pentru colosul care l-a bătut pe Tyson Fury 7:26 Simona Halep s-a retras de la Rabat Open 7:08 VIDEOOleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury. Moment pentru istorie: prima înfrângere a britanicului. Suma colosală câştigată de Usyk 6:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
Vezi toate știrile
Citește și