Închide meniul

Albion Rrahmani, dublă de vis în Rapid – FCSB 4-0! Repriză perfectă pentru atacantul kosovar

Alex Masgras Publicat: 9 martie 2024, 22:07

Reclamă
Albion Rrahmani, dublă de vis în Rapid – FCSB 4-0! Repriză perfectă pentru atacantul kosovar

Albion Rrahmani, dublă de vis în Rapid - FCSB 4-0! Repriză perfectă pentru atacantul kosovar

Albion Rrahmani, în duel cu Joyskim Dawa, în Rapid - FCSB / Hepta

Albion Rrahmani a reuşit o dublă de vis în Rapid – FCSB 4-0! Atacantul kosovar continuă să fie unul dintre cei mai importanţi jucători din echipa lui Cristiano Bergodi în acest sezon, iar acest lucru s-a văzut din plin în meciul de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid s-a impus cu 4-0 în faţa liderului FCSB, în ultimul meci din sezonul regulat al Ligii 1. Albion Rrahmani a marcat două dintre golurile giuleştenilor, ambele în repriza secundă.

Albion Rrahmani, dublă de vis în Rapid – FCSB 4-0

Rapid a intrat în avantaj la pauză, graţie golului marcat de Iacob în minutul 33. După pauză, Albion Rrahmani a marcat primul gol din pasa conaţionalului Krasniqi, în minutul 53. În minutul 74, Rrahmani s-a transformat în pasator la golul lui Kransiqi, după care a bifat dubla în minutul 82, atunci când a dus scorul la un neverosiminil 4-0.

Albion Rrahmani a ajuns la 13 goluri în cele 15 meciuri pe care le-a disputat în Liga 1 în acest sezon. Accidentarea gravă suferită în toamnă în preliminariile EURO 2024 nu l-a afectat deloc pe kosovar. El a revenit la începutul anului şi a marcat deja 7 goluri în 2024. Mai mult, el a marcat toate golurile din acest an în meciurile considerate pe teren propriu de Rapid. Partida cu FCSB a avut loc pe Arena Naţională.

Ultima dublă realizată de Albion Rrahmani a fost la finalul lunii februarie, în victoria din Giuleşti a lui Rapid cu 4-1 în faţa lui UTA.

Reclamă

Fanii Rapidului au aruncat torţe pe teren şi jocul a fost întrerupt de Haţegan!

Fanii Rapidului au aruncat torţe pe teren şi jocul a fost întrerupt de Haţegan! În minutul 52 al derby-ului, la un atac al rapidiştilor, două torţe au ajuns pe gazon.

Joyskim Dawa a fost surprins stingând torţele din careul FCSB-ului. Meciul s-a reluat după câteva zeci de secunde de întrerupere.

La doar un minut de la întreruperea jocului, Rrahmani a marcat cel de al doilea gol al Rapidului.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid avea să înscrie şi cel de al treilea gol în minutul 74, prin Krasniqi.

În minutul 82, Rrahmani a înscris cel de al doilea gol al său în acest meci şi al patrulea al Rapidului. Scorul în Rapid – FCSB este neverosimil.

Apărarea FCSB-ului a fost făcută şah mat la derby-ul cu Rapid de pe Arena Naţională. Nici în atac FCSB nu prea a mişcat. „Roş-albaştrii” au avut un gol anulat. Florinel Coman a mai încercat anumite acţiuni, dar nu a avut nicio ocazie mare de gol.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și